Napoli mestariksi ensi kertaa sitten Maradonan aikojen – tämä maali toi himoitun tittelin

Maalikooste: Udinese - Napoli 0:46
Maalikooste: Udinese–Napoli – Victor Osimhenin osuma varmisti Napolin mestaruuden 33 vuoden tauon jälkeen.

Jalkapallon miesten Italian Serie A:n mestaruus varmistui torstai-iltana, kun Napoli pelasi 1–1-tasapelin Udinesen vieraana. Luciano Spallettin luotsaama Napoli tarvitsi mestaruuden varmistamiseen vain yhden pisteen.

Pääkuvan videolla Napolin mestaruuden ratkaissut osuma.

Napolin sankariksi mestaruuden ratkaisseessa ottelussa nousi nigerialainen hyökkääjä Victor Osimhen, joka teki Napolin tasoitusmaalin ottelun 52. minuutilla. Udinesen johtomaalin viimeisteli 13. minuutilla Sandi Lovric.

Serie A:ta on pelaamatta vielä viisi kierrosta.

Mestaruus on Napolin historian kolmas ja ensimmäinen sitten kevään 1990. Kahden aiemman mestaruuden aikana 1987 ja 1990 joukkueen suuri tähti oli argentiinalainen Diego Maradona. Napolin kotistadion on nimetty Maradonan mukaan.

Napoli mestariksi 33 vuoden tauon jälkeen – kentällä taysi kaaos, kun fanit rynnivät nurmelle 4:27
Napoli mestariksi 33 vuoden tauon jälkeen – kentällä taysi kaaos, kun fanit rynnivät nurmelle.