Napakympin pettymykset ajoivat jopa itsemurhiin

Studio55:n vieraaksi televisioon ja radioon saapui perjantaina tinkimättömästään tyylistään tunnettu viihdemies Kari Salmelainen. Napakymppi -parisuhdeohjelmaa 18 vuotta televisiossa luotsannut Salmelainen paljasti, että muutama osallistuja riisti pettymyksestä johtuen jopa hengen itseltään.

Radio-ohjelmassa Salmelainen kertoi, että parisuhdeohjelman puitteissa ei vältytty dramaattisiltakaan hetkiltä. Sen lisäksi, että lavasteissa nähtiin monet kyyneleet esimerkiksi väärien parivalintojen takia, ohjelman aiheuttama pettymys ajoi muutaman osallistujan epätoivoiseen ratkaisuun – itsemurhaan.

– Muutama päätti päivänsä, kun ohjelmassa ei kaikki mennyt nappiin, Salmelainen kertoi.

Sydämen asioihin liittyvän dramatiikan ja ihmiskohtaloiden takia hilpeän viihdeohjelman teko olikin Salmelaiselle paljon rankempaa kuin moni uskoi. Miehelle saatettiin myös soitella keskellä yötä, voisiko juontaja mahdollisesti avittaa ohjelmaan pääsyssä, jotta vierelle löytyisi viimeinkin oma kumppani.

Salmelainen toimikin rempseän juontajan roolinsa takana myös ohjelmaan osallistuvien tukena ja turvana. Vaikka ihmiset hakivat ohjelmaan itse, oli monelle suuri kynnys saapua oikeasti tv-kameroiden eteen elämänkumppanin etsimistarkoituksessa.

– Mä olin tavallaan sellainen turva siellä takana, että jos mä en osaa mitään sanoa, niin Kari paikkaa, että mua ei nolata, Salmelainen kiteytti monien osallistujien tuntemuksia.

Studio55:n televisio-ohjelmassa Salmelainen totesi, että miehen rento ja tuttavallisen jutusteleva juontotyyli ei kuitenkaan miellyttänyt kaikkia katsojia – vaikka osallistujien oloa se saattoikin helpottaa. Farkuissa ja hattu päässä katsojien edessä viihtynyttä Salmelaista oli yritetty aluksi opastaa hyvinkin tarkkaan tv-esiintymisensä suhteen, mutta mies oli päätynyt sanomaan neuvojilleen suorat sanat.

– Minä oon Kari. Jos en saa olla oma itteni, niin tästä ei tuu yhtään mitään. Mä en rupee näyttelemään mitään juontajaa, siitä ei tule yhtään mitään, Salmelainen kertoili opastajilleen antamasta palautteesta.

Katso ja kuuntele lisää Salmelaisen juttuja Napakympin kulisseista: päivän televisiolähetyksen näet klikkaamalla yllä olevaa kuvaa!

Kuuntele radio-ohjelma !

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja