Nämä tähdet näyttävät huomattavasti ikäistään vanhemmilta – katso!

Stressi, ulkonäkö- ja urapaineet verottavat kaikilta voimia ja saavat ihon ja olemuksen vanhenemaan silmissä. Myös maailmantähtien kasvoilta näkyvät väsymyksen ja huonojen elintapojen merkit.

Monilla nuorilla on hurja kiire näyttää ikäistään vanhemmilta, kun taas aikuiset naiset tekevät lähes mitä vain näyttääkseen nuoremmilta. Nämä tähdet näyttävät huomattavasti ikäistään vanhemmilta – lue miksi.

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan näytti suloiselta tytöntylleröltä punaisine kutreineen ja pisamineen hänen ollessaan vielä lapsi. Kuitenkin näyttelijän surullisenkuuluisat elintavat – yltiömäinen juhliminen, masennus, vieroitushoidot ja stressi – ovat verottaneet naisen ulkonäköä. 25-vuotias Lohan näyttääkin tätä nykyä lähemmäs 30-vuotiaalta.

Michelle Williams

Näyttelijä Michelle Williamsilla on ikää mittarissa 31 vuotta, mutta monet voisivat olettaa naisen olevan yli 35-vuotias. Williams pystyi aikoinaan samaistumaan hyvin roolihahmoonsa Dawson's Creek -sarjassa, jossa hän näytteli ikäistään vanhemmalta vaikuttavaa Jeniä, joka oli joutunut kasvamaan aikuiseksi liian aikaisin – Williams oli myös aina halunnut näyttää ikäistään vanhemmalta. Williamsin konservatiivinen pukeutumistyyli myös tekee hänestä vanhemman oloisen.

Fergie

Laulaja Fergie on 36-vuotias, mutta naisen kasvot kielivät hänen olevan yli 40-vuotias. Päihteiden väärinkäyttö näkyy naisen kasvoilta, vaikka hänen kroppansa onkin timmissä kunnossa. Vaikka meta-amfetamiinin käyttö on menneen talven lumia, ei Fergie pysty peittämään huumeiden jättämää jälkeä peilikuvastaan.

Ali Lohan

Lindsay Lohanin pikkusisko Ali on vasta 18-vuotias, mutta mistään kuvakulmasta Lohan ei näytä teini-ikäiseltä. Monet sanovatkin, että nuorempi Lohan näyttää lähes kymmenen vuotta ikäistään vanhemmalta, eli 28-vuotiaalta! Huhut kielivätkin, että Ali Lohan olisi käynyt kauneusleikkauksissa.

Rachel Zoe

40-vuotias stylisti Rachel Zoe näyttää lähemmäs viisikymppiseltä, kiitos ryppyisten kasvojen. Rypyt kasvoille ovat tuoneet äärimmäisen rankat dieetit. Olisikin hurjan tärkeää, että Zoe söisi monipuolisemmin, jos hän haluaa näyttää terveeltä ja hyvinvoivalta nelikymppiseltä.


Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: Magforwomen.com

Kuvat: Splash, GettyImages

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja