Mainos

Nämä seksimerkit todistavat, että mies kannattaa pitää

Onko hän miesystävämateriaalia? Jos kemiaa on, sen yleensä huomaa heti. Mikäli kuitenkin tarvitset hieman apua päätöstä tehdessäsi, kiinnitä huomiota näihin miehen piirteisiin.

Onko hän saalis myös makuuhuoneessa? Company listasi asiat, jotka tekevät miehestä pitämisen arvoisen.

Pidä hänet, jos…

Hän on hyvä suutelija. Vanhanaikainen merkki kertoo, onko välillänne kemiaa, ja osaako hän vietellä sinut huulillaan.

Hän kuuntelee. Mies ei ole nappaamisen arvoinen, jos hän keskittyy sängyssä vain omaan suoritukseensa välittämättä siitä, mitä sinä haluaisit tai toivot.

Hän avautuu. Suhde on hyvällä pohjalla, jos voit tunnustaa himosi, halusi ja fantasiasi hänelle ilman häpeää tai pelkoa tyrmäyksestä. Hänkin voi luonnollisesti kertoa sinulle kaiken.

Hän ajattelee terveyttäsi. Vaikka olisitte hetken huumassa, tiedät, että mitään ei tapahdu ilman kondomia. Mikäli et itse ota asiaa esiin, hän tekee sen, koska haluaa teidän kummankin olevan turvassa.

Hänen ei ole kiire. Olette juuri suudelleet intohimoisesti, olet ihanissa halausfiiliksissä ja mies – etsii jo kondomia? Ei hyvä. Jos hän ei kiirehdi sänkyyn vaan ymmärtää esileikin tärkeyden, pidä hänet.

Hän antaa. Suhde ei toimi, jos toisen osapuolen pitää vain antaa saamatta koskaan mitään takaisin. Tekeekö hän sängyssä asioita joista nautit, vaikkei itse ole kovin innostunut niistä? Näkeekö hän vaivaa orgasmisi eteen? Pidä hänet.

Hän kannustaa sinua. Jos oma vartalo saa olon epämukavaksi, parasta tukea antaa rakastava ja tukeva kumppani. Kehuuko hän sinua, näetkö hänen silmistään ihailun sinua kohtaan? Pidä hänet.

Hän on paikalla. Kun olette sängyssä, hän katselee sinua ja on keskittynyt. Jos hän haluaa vain tuijottaa televisiota tai makaa eleettömänä allasi, kannattaa päästää hänet menemään.

Hän tekee jälkityöt. Kun akti on ohi, hän ei karkaa sängystä tai siirry saman tien avaamaan televisiota; hän ottaa sinut kainaloon, ja pitää siinä. Kun olosi on turvallinen ja arvostettu, tiedät, että hän on pitämisen arvoinen.

MTV3/Helmi

Lähde: Company-lehti

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.