Nämä ohjelmat kiinnostivat AVAn kesässä

AVAn sivuilla kysyttiin kesän ajan, mikä kanavan kesäohjelmista on kiinnostavin. Ääniä sateli tasaisesti monille ohjelmille.

AVAn sivujen äänestyksessä katsojilta tiedusteltiin, mikä AVAn kesäohjelmista on paras. Reippaasti eniten ääniä keräsi kohta Joku muu. Jopa 46 prosenttia vastaajista kannatti tätä vaihtoehtoa. Selvää suosikkia ohjelmien joukosta ei kuitenkaan löytynyt, vaan monia ohjelmia ehdotettiin AVAn parhaaksi kesäohjelmaksi.

– Luonnon oma apteekki- ohjelma vaikuttaa mielenkiintoiselta, koska se tuo taas uuden näkökulman puutarhanhoitoon, sanoo nimimerkki puutarhuri.

– Tietysti Namaste jooga -ohjelma on paras. Se pitäisi näyttää ehdottomasti myös viikonloppuisin, eikä myöskään ole mitään järkeä, että sitä näytetään vain kesäisin. Olen nauhoittanut itselleni talven varalle pari vhs-kasetillista, mutta toivoisin silti, että Namaste jooga jatkuisi vuoden ympäri, nimimerkki Yogi toivoo.

Myös Kasvun paikka ja AVAn elokuvat saivat kannatusta.

Toiseksi eniten ääni keräsi Atlantan täydelliset naiset. 15 prosenttia vastaajista kannatti tätä vaihtoehtoa.

– Kiinnostavin kesäohjelma on ehdottomasti Atlantan täydelliset naiset! OC:n täydelliset naiset ja NYC:n täydelliset naiset ovat loistavaa viihdettä, ja olen kuullut, että Atlantan kollegat vievät draaman vielä astetta pidemmälle, toteaa myy.

Kolmannelle sijalle kiilasi Fantastiset farmarit, joka keräsi ääniä yhdeksän prosenttia.

Yhteensä äänestykseen osallistui 46 vastaajaa.

Muista osallistua myös AVAn uuteen äänestykseen!

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja