Nämä laulajattaret shokeerasivat rohkeilla hiuksillaan

Vau, mitä tyylejä! Katso kuvan popmaailman naisista, jotka uskalsivat turvautua shokkiväreihin.

Varsinkin 1990-luvun lopussa ja 2000-luvun alussa shokkivärit olivat poplaulajien suosiossa. Vaikka räväköitä hiustyylejä nähdään enää harvemmin, iloisenväriset kuvat ovat muistoina 2000-luvun alun tyylikokeiluista.

Omalaatuisilla hiusratkaisuilla ovat yllättäneet niin Pink kuin Katy Perrykin. Myös poppari Lady Gaga on esiintynyt erilaisissa erikoisissa hiuslaitteissa.

Hiuksiaan rohkeasti värjänneet popparit

Christina Aguilera 2003. Kuva: Wireimage/AOP

Christina Aguilera 2001. Kuva: Wireimage/AOP

Vuoden 1999 hittisinkku Genie in a Bottle teki Christina Aguilerasta hetkessä popmaailman tähden. Uuden albuminsa kesällä 2010 julkaiseva nainen luotti värikkäiden hiuslisäkkeiden voimaan vielä 2000-luvun alkupuolella.

Pink vuonna 2001. Kuva: Wireimage/AOP

Pink vuonna 2004. Kuva: Wireimage/AOP

Pinkin takavuosien tyyli yllättää nykyfanin: vaaleaan, melko rauhanomaiseen hiuspehkoon tottuneelle tulee yllätyksenä naisen pinkki look 2000-luvun alkupuolelta. Mutta kumpi sopiikaan laulajalle paremmin?

Kelly Osbourne 2004. Kuva: Wireimage/AOP

Kelly Osbourne 2002. Kuva: Wireimage/AOP

Vielä The Osbournes -realitysarjan aikoihin rocklegenda Ozzy Osbournen tytär Kelly häikäisi tv-katsojia mitä erilaisemmilla hiusväriratkaisuilla. Nainen on perinteisesti mieltynyt lyhyeen tukkamalliin, jota voi piristää erilaisin raidoituksin.

Viime aikoina Kelly on alkanut luottaa enemmän hillittyihin väreihin, mikä onkin saanut aikaan myös kritiikkiä. Ei kai rockneito ole rauhoittumassa?

Lady Gaga 2010. Kuva: Wireimage/AOP

Lady Gaga 2009. Kuva: Wireimage/AOP

Lady Gaga ihmetyttää tyylillään, ja luottaa usein vaatteiden ja outojen hattujen vetovoimaan hiusten jäädessä hillitymmälle huomiolle. Gaga onkin nähty astelemassa kuvaajien eteen muun muassa hummerin muotoinen päähine kutreillaan!

Joskus naiselle kuitenkin riittävät pelkät "hillityt" hiusvärit.

Katy Perry 2010. Kuva: Wireimage/AOP

Katy Perry, Kuva: Getty Images/Friedmann Vogel

Katy Perry on perinteisesti ihastuttanut tummakutrisena kaunottarena. Nainen on kuitenkin mieltynyt myös muun muassa sähkönsiniseen peruukkiin, joka oli mukana myös taannoisessa käytännönpilassa: Katy peittyi vihreään limaan avatessaan laatikkoa Kids' Choice Awards -gaalassa.

MTV3/Helmi

Kuvat: Wireimage/AOP, Getty/AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja