Nämä asiat anoppisi haluaisi sinun tietävän

Usko pois, kauhuelokuvista tuttu anoppikin on vain ihminen, joka haluaa sinun parastasi. Nämä asiat anoppisi haluaisi sanoa sinulle!

Ahdistava ja kärttyinen anoppi on strereotypia, joka elää edelleen. Womansday.com keräsi yhteen asiat, jotka anoppisi haluaisi sinulle kertoa. Usko pois: todellisuudessa anoppisi ei ole hirviö vaan ihminen, joka haluaa parastasi.

Älä sysää minua syrjään

Anopeilla on huono maine esimerkiksi Hollywood-elokuvien vuoksi. Hirviöanoppeja ei todellisuudessa vaani jokaisen kulman takana! Anopillasi on varmasti arvokasta kokemusta esimerkiksi lastenhoidosta, joten älä turhaan sulje häntä ulkopuolelle.

Älä tee minusta välikappaletta

Älä sekoita miehen äitiä riitoihinne. Anoppisi kertoo varmasti mielellään mielipiteensä asioista, mutta älä kiskaise hänen mielipidettään esiin jokaisen riidan tullen. On epäreilua esimerkiksi väittää anopin olevan aina miehesi puolella, varsinkin jos anoppi ei ole paikalla puolustamassa itseään.

Anna minulle aikaa

Kaikenlaiset ihmissuhteet kehittyvät hitaasti. Jos et osaa olla anoppisi kanssa tai tunnet, ettei teillä ole mitään yhteistä, anna suhteelle aikaa kehittyä. Älä sulje anoppiasi ulkopuolelle, vaan yritä viettää aikaa hänen kanssaan. Anoppikin kaipaa tilaa, jotta voi totutella sinuun perheenjäsenenä!

Älä näe minua uhkana

Jos äidin ja pojan suhde on läheinen, uusi naisystävä voi nostaa äidin karvat pystyyn. Anoppisi ei halua päästä sinusta eroon tai aiheuttaa kateutta, mutta hänellä on ainutlaatuinen suhde lapsensa, sinun miehesi, kanssa. Älä erota heitä vain siksi, että koet mustasukkaisuutta.

Älä ole alentuva

Kuka tahansa nauttii kehuista – ja loukkaantuu alentuvasta puheesta. Älä ole ylimielinen, vaan puhu asiallisesti ja suoraan.

Voit myös kiittää minua

Varsinkin lapsettoman on joskus vaikeaa ymmärtää, miten suuri vaikutus äidillä ja kasvatuksella on lapseen. Kehu siis anoppisi kasvatustyötä, ja voitat hänet varmasti puolellesi!

Pidä kiinni omasta elämästäsi

Vaikka parisuhde onkin monelle yksi tärkeimmistä elämän kulmakivistä, älä kadota ystäviäsi tai harrastuksiasi. Uusi suhde ja avioliitto eivät saa olla ainoita asioita elämässäsi. Kun sinä olet onnellinen, liittosi voi hyvin, etkä stressaa niin kovasti.

Pidä puolesi

Vaikka saatat uskoa, että anoppisi haluaa aina olla poikansa puolella, usko pois: hän toivoo, että olette tasavertaisia kumppaneita. Anoppisi halusi kasvattaa pojastaan hyvän miehen eikä taatusti ole iloinen, jos mies sitten käyttäytyy alentuvasti sinua kohtaan.

Älä kerro kaikkea

Voit olla anoppisi Facebook-kaveri, muttei hänelle silti tarvitse kertoa kaikkea. Anoppisi varmasti nauttii onnestanne ja hyvistä uutisista, mutta säästä hänet bileillan kännikuvilta tai eroottisilta paljastuksilta.

Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja