Nakujuhlia ja huumeita – edesmenneen Dallas-tähden tyttäreltä rajuja paljastuksia

Dallas-sarjasta tuttu legendaarinen Larry Hagman eli varsin värikästä elämää, paljastaa miehen tytär Kristina tuoreessa kirjassa.

Teksasilaisesta Ewingin öljyperheestä kertonut jenkkisarja Dallas oli yksi 80-luvun muistettavimmista televisiotapauksista. Ennen lopullista kuoppaamistaan sarja sai huippuvuosiensa jälkeen vielä jatkoa vuonna 2012 uusien jaksojen muodossa.

Yksi sarjan muistettavimmista hahmoista oli J.R. Ewing, jota näytteli Larry Hagman. Hagman menehtyi 81-vuotiaana kurkkusyöpään vuonna 2012. Miehen railakkaasta elämästä on hiljattain tihkunut uutta tietoa, sillä tähden tytär Kristina Hagman on kirjoittanut isästään paljastuskirjan. Asiasta uutisoivat Daily Mail ja Radar Online.

Tyttären mukaan Hagmanin mielitekohin lukeutuivat muun muassa juopottelu, pilvenpoltto sekä lukuisat syrjähypyt. Lehden mukaan Hagmanin tytär sai tietää monista isänsä touhuista vasta tämän kuoltua.

Naisen mukaan Hagmanilla oli avioliittonsa ohessa lukuisia rakastajattaria, joista suuri osa oli perhetuttuja. Kristinan mukaan naiset tulivat usein perheen kotiin ja viettivät yhdessä aikaa alasti poreammeessa.

– Isä piti salaisuuksista, ne antoivat hänelle vallan tunteen. Hänellä oli paljon tällaisia rakastajattaria: perhetuttuja, jotka me kaikki tunsimme, jotka kävivät luonamme säännöllisesti illastamassa, mutta jotka lisäksi olivat isän "erityisiä" läheisiä ystäviä, tytär kirjoittaa kirjassa.

– Hän oli niin hyvä puhumaan p**kaa. Hän oli niin hyvä sepittämään asioita, etten koskaan tiennyt, mikä oli totta ja mikä ei. 

Hagman oli 58 vuotta naimisissa ruotsalaissyntyisen vaimonsa Maj Axelssonin kanssa. Päälle päin idyllisen liiton sisällä Hagman kuitenkin Kristinan mukaan syytti vaimoaan kaikesta, mikä avio-onnessa mätti.

Oma lukunsa olivat Hagmanien kotona järjestetyt juhlat, joissa alkoholi virtasi – tytär kertookin nähneensä isänsä vain ani harvoin selvin päin. Mies sairastuikin lopulta runsaan alkoholinkäytön johdosta maksakirroosiin.

Kotona järjestetyissä juhlissa puolestaan piisasi vähäpukeisia naisia. 

– Näin lähes kaikki, jotka koskaan kävivät kotonamme, alasti ja märkinä ennen heidän lähtöään. Poreammeeseen meno alasti vanhempieni ja veljeni kanssa oli arkipäivää kotonamme.

– Ihmisiä oli kotonamme kellon ympäri, ja puberteettia lähestyessäni opin käskemään humalaisia ja pilvessä olevia miehiä poistumaan huoneestani, Kristina kirjoittaa.

Nainen kertoo myös joutuneensa usein uhkaaviin tilanteisiin kotonaan: kerran isän ystävä Dennis Hopper ilmaantui talolle ja alkoi ahdistella Kristinaa. Tilanne päättyi siihen, että Kristina pakeni autolla ystävänsä luokse. 

Kristina kertoo Hagmanin aloittaneen aamunsa kaljalla tai vodkalla ja appelsiinimehulla, minkä jälkeen luvassa oli lahjaa tai viiniä koko loppupäivän ajan. Myöhemmin kuvioon tulivat myös huumeet. Kristinan mukaan Hagman tutustui marijuanaan alun perin Jack Nicholsonin avulla, ja tytär tietää isänsä tehneen tuttavuutta myös LSD:n kanssa.  Hagmanin kuoltua tytär löysi isänsä jääkaapista marijuanalla terästettyjä leivoksia. 

Kristinan mukaan Hagman oli myös varsin temperamenttinen, ja saattoi ärsyyntyessään muun muassa lyödä perheen koiraa, mikäli tämä haukkui tai käyttäytyi muuten huonosti. 

Kuollessaan Hagman anoi tyttäreltään anteeksiantoa vuosia jatkuneesta vihanpidosta tämän äidin kanssa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja