Näitä BB-talon tekemisiä Sebastian katuu

Big Brother -talosta sunnuntaina häädetty Sebastian katuu monia talossa tekemiään asioita.

Big Brother -talossa aidolla olemuksellaan hurmannut Sebastian noudatti kunniallisesti omia uskonnollisia arvojaan, ja hän kyseenalaistikin usein muiden asukkaiden toimintaa. Mies kuitenkin myöntää, että hän on oppinut pitkän kokemuksensa aikana itsestään uusia puolia.

– Olen oppinut itsestäni tosi paljon. En ole tarpeeksi kärsivällinen ihminen. Voisin hioa sitä, etten hermostuisi ihmisille niin paljoa, Sebastian pohtii MTV3.fin Viihdeuutisille.

Vaikka mies elääkin nuhteettomasti, häntä silti kaduttaa osa omista tekemisistään BB-talon neljäntoista viikon tapahtumien aikana. Erityisesti tietyt tapaukset ovat pinttyneet miehen mieleen. Häntä kaduttaa välikohtaukset, joista aiheutui hänen tietämättään pahaa mieltä muille ihmisille.

– Kadun edelleen pierua, jonka pieraisin. Se oli paha juttu Salarille. Jos olisin tiennyt, en olisi koskaan tehnyt sitä. En olisi koskaan provosoinut Tamerin kanssa sitä keskustelua samalla tavalla, jos olisin tiennyt, että hänen kulttuurissaan ei ole järkevää tehdä sillä tavalla, Sebastian pohtii MTV3.fin Viihdeuutisille.

Miestä kaduttaa jälkikäteen myös hänen tahattomat tekemisensä, jota hän ei ole ymmärtänyt silloin. Mies katuu sitä, että ei ensimmäisellä kerralla ottanut opikseen tekemästään virheestä.

– En olisi nostanut pinnalle näkyväksi sitä meidän pahaa ilmapiiriä sillä keinolla, jolla sen nostin. Nyt jälkeenpäin toivoisin saavani korvata sen uudestaan. Jos aiheutin pahaa mieltä muille ihmisille, niin kadun sitä niin paljon. Harmittaa, että miten mä voin olla niin tollo, että sen jälkeen se vielä toistuu, hän suree.

Sebastian kuitenkin näkee, miten asioista kuuluu ottaa opikseen.

– Siinä näkee inhimillisyyden, että kaikki me olemme vain ihmisiä. Siitä pitää vain oppia. Pitää nöyrtyä sen jälkeen, että tulipa mokattua. Jumalalta pitää pyytää kanssa anteeksi, sympaattinen Sebastian tiivistää.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat