Naistenvaivat salataan miehiltä

Helmi paljastaa, mitä juttuja naiset jakavat vain keskenään.

Helmi kysyi lukijoiltaan, mitkä jutut on kiellettyjä miesten korvilta: poikaystävää koskevat asiat, kuumimmat juorut, salaisuudet, naistenvaivat, kauneudenhoitojutut vai sinkkuelämän viimeisimmät käänteet käänteet. 33 prosenttia kertoi pitävänsä suunsa visusti supussa naistenvaivoista miespuolisen kaverin tai poikaystävän läsnäollessa ja 22 prosenttia kertoi jakavansa poikaystäviään koskevia juttuja vain toisille samaa sukupuolta edustaville, siis naisille.

Naistenvaivat

Kolmannes eli 33 prosenttia vastaajista jakoi naistenvaiva-asiansa vain samaa sukupuolta edustaville kavereilleen. Näin ainakin selvisi, miten muut pääsivät vaivoistansa eroon, ja missä, vastaajat kertovat.

– Toki puhumme tyttökaverini kesken muistakin asioista, esim. miehistä, juoruista jne. Miehiä ei vain jostain syystä tunnu kiinnostavan naistenvaivat... Ehkä tämä on asia mistä puhutaan vain tyttöjen kanssa.

– Naiset ymmärtävät, mistä puhun, jos voivottelen kuukautiskramppeja. Mies vain pyörittelee silmiään eikä halua kuulla enempää. Lisäksi vaivoja voi vertailla toisen kanssa jne.

– Puhun kaikista asioista parhaiden tyttökavereideni kanssa. Ainoastaan naiset voivat ymmärtää naistenvaivojen päälle enkä muutenkaan haluaisi puhua kuukautisvuodoista miehille. Se ei vain ole luontevaa enkä usko, että miehiä kiinnostaa. Kaikki muut jutut kyllä saa kantautua myös miesten korviin!

Kaikki poikaystäväjutut

22 prosenttia kertoi niin tulevia, menneitä kuin nykyisiäkin poikaystäviänsä koskevat asiansa vain yksilahkeisille. Välillä poikaystäviä päädyttiin ruotimaan raadollisestikin, eikä tämän koettu olevan sopivaa kuultavaa miespuolisten korville.

– Poikaystävälle voi kertoa melkeinpä mitä vain – paitsi häntä koskevat asiat. Mies ei halua koko ajan kuulla, mitä suloista ja ihanaa on tehnyt tai mikä hänessä ärsyttää. Ystävien kanssa puhutaan sitten niistä asioista ja kirotaan porukalla.

– Pikkujutut, jotka miehessäni ärsyttää vuodatan vain tyttökavereilleni. Niistä on turha miehelle nalkuttaa, ne eivät maailmaa kaada eikä parisuhdetta pahenna, mutta huonoina päivinä niistä on saatava kirota ja äyskiä – ja kuka muu olisi parempi kuin paras ystävä? Yleensä menee leikinlaskuksi lopulta koko juttu ja sitten on taas paremmalla mielin.


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja