Naisten mies Milow: Iskurepliikit eivät toimi

Naisten mies -sarjassa tavataan hurmaavia miehiä ja kuullaan suoraan miesten suusta, miksi naiset ovat niin kertakaikkisen ihania! Tällä kertaa Helmen lukijoille mietteitään naisista kertoo belgialainen muusikko Milow.

Suomessa kolmannella vierailullaan ollut belgialainen muusikko, lokakuussa Helsingissä esiintyvä Milow, 30, vastasi Helmen Naisten mies -haasteeseen. Haastattelun aikana kävi ilmi, että Milow'ssakin on naisellinen puoli: mies tuntuu kärsivän ulkonäkökriisistä, eikä pidä omista kuvistaan. Parisuhteessa oleva mies on vaatimaton, eikä kansainvälinen menestys ole päässyt nousemaan hattuun. Lue Milow'n mietteitä naisista!

Miten belgialaiset naiset eroavat suomalaisista?

– Suurin ero on varmaan se, että belgialaiset naiset on tummempia kuin suomalaiset. Uskoisin, että meidän tummat piirteemme ovat peräisin ajoilta, jolloin kuuluimme vielä espanjalaiseen imperiumiin. Tämä on tietenkin erittäin pinnallinen ero. Luulisin, että suomalaiset naiset ja belgialaiset naiset näkevät kuitenkin maailman melko samoin – emme sijaitse maantieteellisesti niin kaukana toisistamme. Tämä on kuitenkin vasta kolmas vierailuni Suomeen, joten en ole vielä kulttuurissanne niin syvällä!

Mikä tekee naisista ihania?

– Vastaus on niin ilmiselvä, etten ole koskaan pohtinut asiaa! Sen lisäksi, että naiset ovat kauniit ja tuoksuvat hyvälle, pidän todella siitä, että tuntemani naiset suhtautuvat asioihin täysin eri tavoin kuin miehet. Miehet tuppaavat joskus järkeistämään asioita ja asettamaan kaiken tärkeysjärjestykseen. Naisten lähellä oleminen opettaa paljon elämästä, koska oppii katsomaan asioita eri kantilta.

Millainen unelmanaisesi on?

– On pinnallista ajatella, että olisi joku tietty tyyppi naisten suhteen. Minua kiinnostaa koko persoonallisuus, koko paketti. Jos pitäisi esimerkiksi vain tummahiuksisista naisista, niin mitä tapahtuisi , jos tapaisikin upean vaalean naisen? Joutuisiko hänelle sitten antamaan pakit?

Ketä naista ihailet? Miksi?

– Ylivoimaisesti eniten arvostamani nainen nykyään on kanadialainen muusikko Feist. Kaikki hänen tekemänsä on kaunista. Hän on ainutlaatuinen niin äänensä, ulkonäkönsä kuin taiteellisuutensakin puolesta. Minusta hänen pitäisi olla kaikkien nuorten tyttöjen esikuva.

Mikä on kauneinta, mitä naiselle voi sanoa?

– Tätä ei pitäisi kysyä minulta, koska voisin keksiä vastaukseksi mitä tahansa, Milow naureskelee.

– En tiedä, onko se tyypillistä belgialaiselle kulttuurille, mutta en sano asioita, jos en todella tarkoita niitä. Monissa kulttuureissa imarrellaan naisia tavan takia. Jos kaksi ihmistä on yhdessä, suurin kohteliaisuus, jonka he voivat toisilleen antaa, on onnellisuus.

Mitä et ymmärrä naisissa?

– Montaakin asiaa! Minun mielestäni se on kuitenkin vain hyvä, osa asioista on hyvä jättää mysteeriksi. Rakastan elämää silloin, kun se on salamyhkäistä.

Jos saisit olla nainen yhden päivän ajan, mitä tekisit?

– Voisin sanoa jotain miehille tyypillistä, mutta jätän tällä kertaa väliin. Hmm, mitä sitten tekisin... En tiedä. Uskoisin, että viettäisin päivää naiskavereideni kanssa ja tutkisin maailmaa naisen silmin.

Millainen naistenmies olet? Millainen on hyvä naistenmies?

– En näe itseäni naistenmiehenä. Sanalle on niin monta merkitystä, mutta jos ajattelen miespuolisia kavereitani, joilla on ollut menestystä naisten kanssa, heitä yhdistää itsevarmuus, hauskuus ja he eivät ota itseään liian vakavasti. Lihaksikkuudella tuskin on merkitystä, vaan persoonallisuudella. Monien miesten on varmasti vaikea ymmärtää tätä, jos he ovat keskittyvät vain ulkonäköönsä, mutteivat silti menesty naisrintamalla.

Mikä on paras iskurepliikkisi?

– Pinnallisten iskurepliikkien käyttäminen ei sovi minulle. Voit saada hyvän sellaisen avulla hymyn tai naurahduksen, mutta ne eivät vie pitkälle. Minulta ei ole siis ikinä kuultu mitään iskuyrityksiä tyyliin "Hei, olen Milow, laulan Ayo Technology -kappaleen...", laulaja tokaisee huvittuneena.

Mikä on romanttisin tekosi?

– Tähänkin voisin valehdella mitä tahansa! Voisin vaikka keksiä, että vuokrasin yhtenä päivänä lentokoneen, lensin tyttöystäväni talon yli ja hyppäsin hänen luokseen. Tätä pitäisi siis kysyä joltain muulta.

Tutustu myös muihin Helmen haastattelussa olleisiin kotimaisiin ja ulkomaisiin miehiin:

MTV3/Helmi

Teksti: Jenni Junkala

Kuvat: Jenni Junkala ja www.milow.com / Valerie Jodoin Keaton

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja