Naisten mies David Garrett: Kaunottaret eivät juokse perässäni!

Naisten mies- sarjassa tavataan hurmaavia miehiä ja kuullaan heiltä, miksi naiset ovat niin kertakaikkisen ihania! Hurmaava viuluvirtuoosi paljasti, että ei pidä nalkuttavista naisista. Minkälainen nainen sitten sytyttää Garrettin?

Helmen Naisten mies- juttusarjassa tavataan miehiä ja kuullaan heidän mietteitään naisista!

Saksalais-amerikkalainen viulisti David Garrett vieraili Suomessa levyjulkaisunsa tiimoilta. Hän ehti vastaamaan Helmen Naisten mies-kysymyksiin ja kertoi muun muassa pitävänsä ihmisistä, jotka omaavat positiivisen elämänasenteen. Lue Davidin vastaukset alta!

Mikä tekee naisesta ihanan?

– Positiivisuus. Kiinnitän huomioni naisiin, jotka ovat iloisia ja nauravaisia. Ihmiset, jotka näkevät elämän kääntöpuoleiset asiat positiivisena, ovat mielestäni ihania. Jokaisesta vastoinkäymisestäkin opimme jotain uutta.

Mikä puolestaan on ärsyttävää naisessa?

– Nalkutus, en pidä nalkuttavista naisista.

Mitä tekisit jos saisit olla nainen päivän ajan?

– Pidän miehenä olemisesta, minulla ei ole aavistustakaan mitä tekisin, jos olisin nainen. Kaikki harrastukseni ja tekemiseni liittyvät siihen kuka olen nyt, joten vaikea vastata. Hmm, ehkä kiljuisin ja hyppisin.

Onko asioita, joita et ymmärrä naisissa?

– Tietenkin on. Kuitenkaan en odota kenenkään ymmärtävän myöskään minua täysin, joten ehkä se on ihan okei. Yleensä tulen kaikkien kanssa loistavasti juttuun, sama pätee myös naisiin. Jos miehet ja naiset ymmärtäisivät aina toisiaan, niin meillä kaikilla olisi kovin tylsää, eikö.

Olet etenkin naisten suosiossa, miltä se tuntuu?

– En huomaa, että naiset juoksisivat perässäni. Matkustan yksin todella paljon ja vaihdan paikkakuntaa koko ajan. Toki näen yleisönjoukossa olevia naisia, mutta uskon, että he ovat tulleet katsomaan ja kuuntelemaan show'tani, eivät juoksemaan perässäni. Ehkä en näe kaikkia ympärilläni tapahtuvia asioita. Onko se hyvä vai huono asia?

Minkälaisia terveisiä lähettäisin Helmen ihanille naislukijoille?

– Terveiset kaikille ihanille Helmen naislukijoille ja katselijoille. Tulen syksyllä uudestaan Suomeen, joten nähdään silloin! Nauttikaa keväästä ja tulevasta kesästä!

Katso Davidin viulutervehdys Helmen lukijoille:

Teksti: Nella Rahkonen

Kuva: Universal

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja