Mainos

Naista ammuttiin ilmakiväärillä Joensuussa

31-vuotias nainen oli ollut kävelemässä kadulla lapsensa kanssa, kun yhtäkkiä hänen kämmeneensä osui ilmakiväärin luoti.

Nainen kertoo poliisille kuulleensa hieman ennen osumaa laukauksen ääniä läheisestä kerrostalosta. Poliisin eristettyä alue läheisestä kerrostalosta kuului lisää laukausten ääniä, ja poliisin onnistui paikallistaa kohdeasunto.

Poliisin saatua ilmoitus tapahtumasta heillä meni noin puoli tuntia saada tilanne haltuunsa.

Asunnosta otettiin kiinni 32-vuotias mies joka oli myös asunnonhaltija. Myös teossa käytetty ilmakivääri takavarikoitiin. Kiinnioton jälkeen selvisi, että ammuskelun lisäksi asunnossa oli aiheutettu muuta vahinkoa kiinteistölle.

– Siellä oli muun muassa laajahko vesivahinko asunnossa ja muuta tämän kaltaista kiinteistövahinkoa. Selvitellään vielä, että onko nämä aiheutunut miten ja koska, rikoskomisario Jarkko Timonen kertoo.

Poliisi tutkii asiaa törkeänä pahoinpitelynä, vaaran aiheuttamisena, törkeänä vahingontekona ja virkamiehen väkivaltaisena vastustamisena. Nainen on parhaillaan sairaalassa tutkittavana ja poliisin mukaan hänen saamansa vammat vaativat sairaalahoitoa.

– Nykyiset ilmakiväärit ovat tehokkaita aseita, vaikka eivät olekaan luvan varaisia, Timonen sanoo.

Poliisi selvittää tutkinnassa kuinka moni henkilö oli ollut tapahtuman aikana vaaravyöhykkeellä. Miehen motiiveista tai tarkasta ammuskelusuunnasta ei vielä ole tietoa.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.