Mainos

Näissä taloissa laihtuu!

Joskus suunnittelija voi tahattomastikin ajatella sydämen terveyttä taloa piirtäessään. Näissä kodeissa jumppaaminen todella on pakollinen paha!

Shelterpop.com listasi taloja, joissa keho pysyy kunnossa. Näissä rakennuksissa portaiden kiipeäminen, hiihtäminen ja jopa soutaminen on nimittäin pakollinen paha!

Peter Andersonin suunnittelema talo näyttää ulospäin modernilta laatikolta. Pahaksi onneksi Anderson rakennutti vessan talon viidenteen kerrokseen. Myös Hyogossa, Japanissa sijaitseva 278 neliön talossa portaat halkovat jokaista huonetta. Ei kun portaisiin!

Ablitt House -niminen rakennus näyttää valkoiseksi kalkitulta, kapealta lomahuvilalta. Valitettavasti talon kapeus ei ole sattuma, sillä tilanpuutteen vuoksi sitä saatettiin rakentaa vain ylöspäin. Liikkumiseen siis todellakin tarvitaan sisältä löytyviä 72:a rappusta.

Owen Moss vei suunnittelun askelta pidemmälle. Miehen designaama kolmikerroksinen talo kaartuu ja kiertyy lähes pallonmuotoiseksi suunnitteluihmeeksi, jossa vierailijan keho saa liikuntaa.

Itävallan Zauchenseesta sen sijaan löytyy talo, johon pääsee vain suksimalla; esittelyssä on myös ruotsalainen rantanaapurusto, jossa ovelta ovelle liikutaan soutamalla!

MTV3

Lähde: Shelterpop.com

Kuva: Colourbox

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.