Naisleijonille tappio MM-kaukalossa – Räisänen kiekkosateessa

Yhdysvallat ei jättänyt Suomen naisten jääkiekkomaajoukkueelle sanan sijaa MM-kisojen ottelussa Malmössä sunnuntaina. Naisleijonat taipui jenkeille maalein 1-4.

Susanna Tapani vei Suomen johtoon avauserän puolivälissä, mutta USA rynni tasoihin vain puolisen minuuttia myöhemmin Hilary Knightin osumalla. Knight vastasi myös 2-1-maalista ajassa 18.12.

Toisessa erässä Kendall Coyne ja Hannah Brandt ratkaisivat maaleillaan voiton USA:lle. Brandtin 4-1-maali syntyi alivoimalla.

Suomen maalilla Meeri Räisänen joutui melkoiseen kiekkosateeseen. Hänelle kirjattiin peräti 49 torjuntaa.

USA jatkaa A-lohkon kärjessä kahdella voitolla. Avausottelussaan Venäjän voittomaalikilpailussa kaatanut Suomi on kolmantena.

Suomi kohtaa seuraavassa ottelussaan Kanadan tiistaina.

TV-ohjelmat: Jääkiekko