Naislauma metsästää prinssi Harrya: Täällä voit kohdata kuninkaallisen!

Nuoret naiset ovat niin hulluina prinssi Harryyn, että lähtevät joukolla Englannin yöelämään metsästämään komistusta. Näillä klubeilla saatat törmätä kuninkaallisiin.

Lontoon Mahiki-klubi on erittäin suosittu kohde Lontoossa. Klubi on aristokraattien ja varakkaiden nuorten suosiossa, mutta eräs tyttöryhmä käy tässä yökerhossa vain yhden päämäärän takia: he haluavat päästä prinssin Harryn puolisoksi!

Amerikkalainen Alex Bloom, 20, ystävineen kertoo aikovansa napata Iso-Britannian halutuimman poikamiehen.

Prinssi Williamin ja Catherine Middletonin häiden jälkimainingeissa kuninkaallisten metsästyksestä on tullut suuri trendi ja prinsessaksi pääsystä unelmoivat tyttöryhmät ovat saaneet oman lempinimen.

"Harry Hunters" eli suomeksi "Harryn metsästäjät" käyvät kuninkaallisten suosimissa ravintoloissa ja klubeilla etsien unelmiensa prinssiä. Facebook-ryhmässä nimeltä I want to marry Prince Harry on jo yli 16 000 jäsentä.

– Harryn vetovoima on siinä, että hän on viimeinen mahdollisuus päästä kuninkaalliseen perheeseen. Katen ja Williamin häät vain vahvistivat sitä, ettei tarvitse olla siniverinen mennäkseen naimisiin kuninkaallisen kanssa, Alex kertoo The Sun -lehdessä.

– Iskin silmäni Harryyn jo kauan sitten. Hän on upea ja tuntuu olevan paljon hauskempi kuin William. Hänessä on pahan pojan viehätystä.

Täällä voit tavata Harryn!

Prinssinmetsästäjät viettävät paljon aikaa netin keskustelufoorumeilla ja blogeissa etsien tietoa ja seuraten Harryn liikkeitä.

– Englanti on pieni maa. Harryn tapaaminen on mahdollista olemalla oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Tytöt ovat selvittäneet prinssin lempiklubit ja saaneet nimensä monelle vip-listalle, jotta pääsevät heti sisään, jos komistus sattuisi saapumaan paikalle. Prinssin suosikkeja Lontoossa ovat Boujis, Whisky Mist ja Public. Harry juhli 26-vuotissyntymäpäiviään Sohon The Box -klubilla.

Tiistai on huhujen mukaan Harryn lempipäivä käydä ulkona.

– Hän tuntuu tykkäävät blondeista, tytöt ovat myös huomioineet.

Tytöillä on oma koodikieli: "H@M no C" tarkoittaa, että Harry on Mahiki-klubilla ilman on-off-tyttöystäväänsä Chelsy Davya.

– Harry on myös tullut tunnetuksi Clarence Housessa järjestämistään jatkobileistä. Sinne pääseminen olisi kultainen lippu sisäpiiriin, Alex kertoo.

Naiset miettivät yöelämän lisäksi muitakin paikkoja, joissa törmätä unelmiensa prinssiin.

– Hän ei käy enää ulkona niin paljon kuin ennen, mutta on aktiivinen hyväntekeväisyystyössä. Se voisi olla parempi tapa tavata hänet. Silloin meillä olisi paljon yhteisiä puheenaiheita.

Määrätietoiset tytöt ovat päättäneet päästä parempiin piireihin.

– Lopettaisin seurusteluni, jos tapaisin Harryn. Poikaystäväni luulee, että vitsailen, mutta olen tosissani.

Valmistautumisesta huolimatta tytöt eivät ole koskaan nähneet prinssiä ihkaelävänä.

– Jatkamme yrittämistä. Ehkä joku päivä minäkin seison Buckinghamin palatsin parvekkeella vilkuttamassa yleisölle, Alex unelmoi.

MTV3 Helmi

Kuva: Getty Images

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja