Naisen hyppy meni kummallisella tavalla pieleen – Instagramissa ihmetellään ilmalentoa, joka vaikuttaa uhmaavan painovoimaa: "Miten tämä on mahdollista?"

Optinen illuusio:  Näetkö sinä"olemattomia pisteitä"? 0:32
Videolla toinen optinen illuusio: Näetkö olemattomia pisteitä?

Sosiaalisessa mediassa jaettu video on herättänyt paljon kysymyksiä.

Instagramissa jaetulla videolla nainen yrittää heilauttaa itsensä köyden avulla toiselle rannalle, mutta moni on jäänyt ihmettelemään sitä, mitä videolla loppujen lopuksi tapahtuukaan, kertoo Yahoo.

Naisen hyppy tuntuu nimittäin sotivan kaikkia fysiikan lakeja vastaan. Hyppy keskeytyy täysin yllättäen, kun nainen on vielä ilmassa, ja hän lennähtääkin takaisin toiseen suuntaan ja molskahtaa veteen. Videon jakoi Instagramiin Myka Shae -niminen käyttäjä.

– 2020 osui kovaa... Hyvää maanantaita, ystävät! Toivottavasti siskoni saa teidät nauramaan yhtä kovaa kuin minä nauroin tätä katsoessani  – toistuvasti, Myka kirjoitti videon saatetekstiksi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Miten tämä on mahdollista?"

Videota on katsottu yli 200 000 kertaa. Monet kommentoijat ihmettelivät videon tapahtumia.

– Miten tämä on mahdollista? ihmetteli eräs.

– Selitä tuo, vaati toinen.

– Mitä Blair Witch Projectin nimeen tässä tapahtuu? ihmetteli kolmas.

Moni kommentoija kuitenkin hoksasi, mistä oli kyse. Mykan sisko ei oikeasti törmää näkymättömään esteeseen, vaan vain johonkin, jota iPhonen kameran on vaikea tallentaa.

Nuoren naisen köydessä on nimittain kiinni toinen, pienempi köysi, jonka voi nähdä aivan videon alussa. Tähän tiukaksi venyneeseen köyteen Mykan sisko törmää ilmalentonsa aikana. Tapahtunutta on vaikea todistaa videolta, koska köysi on ohut ja vesi tummaa.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat