Mainos

Nainen pysäytti ylinopeutta ajaneen poliisin – lainvalvoja pyysi anteeksi

Tätä ei tapahdu ihan joka päivä! Ylinopeutta ajanut poliisi joutui valveutuneen autoilijan hampaisiin ja joutui lopulta myöntämään virheensä.

Eräänä tavallisena päivänä nainen, Claudia Castillo, oli ajelemassa Miamin kaduilla, kun poliisiauto ajoi kovaa vauhtia hänen ohitsensa tehden samalla lukuisia ohituksia. Huonosta liikennekäyttäytymisestä suivaantunut nainen päätti lähteä seuraamaan kyseisen poliisiauton toimintaa ja kuvasi koko tapahtumaketjun videolle.

Videoille tallentui niin poliisin ylinopeus, kuin hänen reaktionsa kuultuaan naisen sättivän häntä huonosta liikennekäyttäytymisestä.

Poliisin vastaus kritiikkiin hämmentää

Nainen kertoo halunneensa tallentaa tapahtuman videolle siksi, että poliisien tulisi näyttää esimerkkiä ja ajaa nopeusrajoituksia noudattaen.

Hän toivoi poliisiauton pysähtyvän, jotta hän voisi keskustella poliisin kanssa ylinopeudesta. Hän halusi tietää, oliko 145 kilometrin tuntivauhti todella tarpeen. Tarpeeksi kauan autoa seurattuaan poliisi pysäytti lopulta tienvarteen, ja tuli ulos autosta keskustelemaan häntä seuranneen naisen kanssa.

– Halusin vain tietää mikä hätänä, Castillo kysyi poliisilta sen jälkeen, kun hän kertoi joutuneensa ajamaan ylinopeutta saavuttaakseen poliisiauton.

Naisen kommenteista hämmentynyt poliisi ei heti osannut vastata saamaansa kritiikkiin.

–  En tajunnut kuinka kovaa oikeastaan ajoin, poliisi vastaa hämmästyneenä.

Video todistaa, etteivät naisen kommentit ole poliisin mielestä erityisen huvittavia, mutta hän ottaa kuitenkin palautteen vastaan asiallisesti.

Tapausta on ryhdytty tutkimaan

Poliisi pyysi lopulta anteeksi huonoa ajokäyttäytymistään. Hän myönsi olevansa naisen kanssa samaa mieltä siitä, että poliisina hänen tulisi näyttää esimerkkiä muulle liikenteelle, eikä käyttää hyväksi asemaansa.

Youtubeen ladatut videot ovat saaneet lukuisat ihmiset kommentoimaan poliisin käytöstä. Kommentoinnit ovat johtaneet myös poliisitutkintaan.

Miamin poliisilaitoksen johtaja Juan Perez kertoo lausunnossaan, että tapausta on ryhdytty tutkimaan, ja näillä näkymin naiselle ei tulla antamaan sakkoja ylinopeudesta tai virkavallan häiritsemisestä.

Kyseinen poliisi ei todennäköisesti selviä tapauksesta pelkällä olankohautuksella. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.