Nainen: Oletko sairaalloisen mustasukkainen? Lue merkit!

Mustasukkaisuus on tiettyyn pisteeseen saakka jopa suloista, mutta liika on liikaa. Tunnistatko itsesi näistä AskMen.comin merkeistä?

Mustasukkaisuus voi pilata hyväkin suhteen, jos se on aiheetonta ja menee liiallisuuksiin. Etkö tiedä, missä menee raja? Lue AskMen.comin lista. Tunnistatko itsesi näistä kohdista?

1. Suutut, kun mies katsoo muita naisia

Jos mies tuijottaa toista naista liian pitkään, mustasukkainen helposti tulkitsee asian niin, että mies on kiinnostunut kyseisestä ohikulkijasta. Todella mustasukkainen nainen on kateellinen jopa televisiossa ja elokuvissa esiintyville naisille.

2. Et halua miehen lähtevän ulos ystäviensä kanssa

Mustasukkainen nainen uskoo, että mies lähtee baariin vain iskemään naisia ystäviensä kanssa. Baarista palaavaa miestä odottaa kotona sotatilanne ja hän joutuu kertomaan yksityiskohtaisesti illan tapahtumat minuutti minuutilta.

3. Suutut turhista asioista

Jos nainen on mustasukkainen, hän uskoo, että mies iskee naisia aina, kun oma kulta ei ole kainalossa. Jopa silloin, kun mies on tapaamassa sukulaisiaan.

4. Hiillostat miehen ystäviä

Sairaalloisen mustasukkaisella naisella on omia pieniä agentteja joka paikassa ja lisäksi hän kuulustelee myös miehensä ystäviä. Nainen uskoo, että mies valehtelee hänelle automaattisesti.

5. Seurat miestä poikieniltaan

Mustasukkainen nainen saattaa seurata miestä jopa baariin asti ja teeskennellä, että kyseessä on vain hassu yhteensattuma. Häntä ei haittaa olla kolmas pyörä poikienillassa, sillä hän haluaa vahtia miehensä jokaista liikettä.

6. Epäilet, että hänellä on suhde kollegan kanssa

Sairaalloisen mustasukkainen nainen uskoo, että jokainen ylityötunti tarkoittaa suhdetta kollegan kanssa. Hän saattaa jopa välillä ilmestyä miehen työpaikalle tarkistuskäynnille.

7. Saat raivokohtauksia yleisillä paikoilla

Mustasukkainen nainen voi nostaa metelin missä tahansa paikassa: perheen edessä, julkisilla paikoilla, ystävän kotona…

8. Et halua, että miehellä on sinkkuystäviä

Mustasukkainen nainen on yhtä kuin kontrollifriikki. Jokainen miehen tuttu on potentiaalinen uhka, etenkin sinkkuystävät.

9. Syytät miestä säännöllisesti pettämisestä

Syyllinen kunnes toisin todistetaan – mustasukkaisella naisella on pettämisepäilyjä viikoittain.

10. Pidät miestä silmällä

Mustasukkainen nainen voi käyttäytyä yksityisetsivän tavoin. Hän seuraa miestänsä, soittelee monia kertoja päivässä vain tarkistaakseen missä tämä on ja käy läpi miehen kännykkälaskuja ja tietokoneen sivuhistoriaa. Jos mies kertoo olevansa autossaan keskellä ruuhkaa, nainen menee nettiin ja etsii tuoreimman liikenneraportin.

MTV3/Helmi

Lähde: Askmen.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja