Nainen meikkasi itsensä aivan Mona Lisan näköiseksi – some ihastui: "Jopa Leonardo da Vinci olisi yllättynyt"

Tältä julkkikset näyttävät ilman meikkiä 0:58

Taidokkaan Instagram-käyttäjän meikkiversiot taidemaalauksista ovat herättäneet huomiota sosiaalisessa mediassa. Naisen taitoja on kehuttu uskomattomiksi.

Katso yllä olevalta videolta, miltä julkkikset näyttävät ilman meikkiä. Tunnistisitko?

Kauneusbloggaajat saavat usein meikkaamisen näyttämään tavattoman helpolta, vaikka todellisuus tavalliselle ihmisille on aivan toista, kuten tämä hillitön meikkiopastus osoittaa. Meikkaaminen on oikeasti suoranainen taitolaji – ellei taidetta.

Sitä yrittää ainakin Instagram-käyttäjä Yuya Mika jäljitellä. Vastikään nainen on julkaissut videon, jossa hän meikkaa itsensä aivan Leonardo da Vincin kuuluisimman taideteoksen, Mona Lisan näköiseksi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Video on kerännyt Instagramissa jo parikymmentä tuhatta katselukertaa ja siitä ovat uutisoineet muun muassa Cosmopolitan ja Marie Claire.

"Upeampi kuin Mona Lisa itse"

Yuya on saanut somessa paljon määrän kehuja tämän taidoista.

– Jopa Leonardo da Vinci olisi yllättynyt. Uskomatonta taidetta, eräs kommentoi Instagramissa.

– Meikin voimaa! Tämä on hullua, toinen huudahtaa.

– Upeampi kuin Mona Lisa itse, kommentit jatkuvat.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Upean tuloksen Yuya saa aikaan käyttämällä erilaisia nestemäisiä aurinkopuutereita sekä peitevoiteita oikean kasvojen muodon jäljittelemiseksi.

Myös muita teoksia meikillä

Mona Lisa ei ole tosin naisen ainoa taidonnäyte, vaan hän on muun muassa luonut itsestään myös upean version toisesta Leonardo da Vincin teoksesta nimeltä Nainen ja kärppä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Upeiden meikkivideoiden lisäksi sosiaalisessa mediassa nettihiteiksi ovat muodostuneet myös erilaiset vinkit, jotka helpottavat naisten elämää. Näin kävi esimerkiksi meikkiarvostelulle, jossa nainen kehui eyelinerin kestäneen täydellisesti jopa auto-onnettomuuden.

Toinen nainen taas neuvoi kätevän kikan, jolla hiukset saa pestyä ilman, että meikit leviävät.

Lähteet: Instagram. Marie Claire

Lue myös:

    Uusimmat