Nainen, ajaisitko sinä kasvojen ihokarvat partahöylällä?

Haluatko tietää, mikä on Hollywoodin kuumin kauneuskikka tällä hetkellä? Naisten tulisi ajaa kasvojen karvat partahöylällä miesten tapaan, jotta he saisivat virheettömän ihon ilman karvan haiventakaan, kirjoittaa Daily Mail.

Huhujen mukaan Hollywoodin näyttelijättäret ovat nousevassa määrin jättämässä taakseen laserit, nyppimiset, vahaukset ja muut keinot, kuinka päästä eroon kasvojen karvoista – nyt he tarttuvat poikaystäviensä partahöyliin, kirjoittaa Daily Mail.

Kuva kun kertoo enemmän kuin tuhat sanaa – ja tämän päivän tekniikka ja teräväpiirtokamerat vaativatkin sen, että iho on pehmeä kuin persikka, ilman epämääräistä nöyhtää nassussa. Ja höylä olisi tähän ongelmaan omiaan.

– Sheivaamalla pääsee eroon hienoisista haivenista, joita laser ei pysty nappaamaan, kertoo kosmetologi Kate Somerville. Somervillen asiakkaina on monia Hollywoodin kuuluisia nimiä.


Partahöylä ei ole kuitenkaan täysin uusi kikka. Näemmä myös kameran kuumimpiin rakastajattariin lukeutuvat Marilyn Monroe ja Elizabeth Taylor ovat ajaneet partahöylällä nenänsä alta päästäkseen eroon kiusallisista ihokarvoista.

Mutta kasvaako karvat sitten takaisin kahta kauheammin, suorastaan sänkenä?

– Se ei kasva takaisin paksumpana tai tummempana, Somerville sanoo.

– Se on vain urbaania legendaa, akkojen höpinöitä. Karvojen kasvu muuttuu hormonaalisten heilahdusten takia.

Karvojen kasvuun vaikuttavat mieshormonit, kuten testosteroni, joita naisillakin on normaalisti pieniä määriä.


Daily Mail halusi saada myös toisen mielipiteen, kannattaako naisten tosissaan ostaa partavaahtoa ja oma partahöylä. Dr. Michael Prager näytti myös vihreää valoa naisten "parranajolle".

– Ajettu alue miehen kasvoilla näyttää nuoremmalta johtuen jatkuvasta ihon kuorinnasta, mikä stimuloi kollageenia, Prager kertoo.

– Lisäksi haivenettomat kasvot heijastavat paremmin valoa.

Kuitenkaan Daily Mail ei kannusta naislukijoitaan ajamaan kasvokarvoja höylällä: älä siis kokeile tätä kotona!

Mitä mieltä sinä olet: kannattaako naisen kajota partahöylään halutessaan eroon kasvojen karvoista? Kommentoi!

Lähde: Daily Mail

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja