Näin TTK-kisan ensimmäisenä jättäneet Evelina ja Marko Keränen kommentoivat: "Kukaan ei halua tippua ekana"

Haastattelussa pudonnut TTK-pari 4:28
Kurkista TTK-kulisseihin MTV Uutiset Livessä

Evelina kommentoi TTK-pudotustaan tuoreeltaan MTV Uutiset Livessä. 

Tanssii Tähtien Kanssa -kauden ensimmäinen pudotus nähtiin jännittävän toisen livelähetyksen päätteeksi. Kisan jättäneet laulaja Evelina ja tähtiopettaja Marko Keränen saapuivat MTV Uutiset Liven haastatteluun heti tulosten selvittyä. 

– Olen tosi kiitollinen, että olen saanut tutustua Markoon ja ollaan saatu treenattua yhdessä nämä viikot. Nämä ovat ihania tyyppejä ja nyt saa siirtyä kotisohvalle jännittämään näiden tyyppien puolesta. Nyt ei enää satu jalat näistä kengistä, Evelina kommentoi. 

– Kukaan ei halua tippua ekana, mutta jonkun sekin täytyy olla. Ehkä me oltiin tarpeeksi vahvoja kantamaan se, Keränen lisäsi. 

Pari esitti viimeisenä tanssinaan cha cha chan Britney Spearsin I'm a Slave 4 U -kappaleen tahtiin. Evelinan yllä nähtiin näyttävä esiintymisasu ja hän paljastikin parin olevan myös itse suunnittelemassa pukuja. 

– Ollaan Markon kanssa luovatiimi. Käydään kaikki todella yksityiskohtaisesti ompelijoiden kanssa läpi ja suunnitellaan yhdessä, hän paljasti. 

Myös Keränen kuvailee parin työskentelyn olleen vuorovaikutteista. 

– Evelina on hirveen potentiaalinen ja ihmisenä herkkä, taiteellinen ja luova. Se ei ole sellaista, että kaadan tietoa, vaan se on keskustelevaa vuorovaikusta, mitä ollaan salilla tehty, hän summaa. 

Oliko Keränen sellainen opettaja, kun Evelina toivoi? Katso koko haastattelu ylhäällä olevalta videolta!

Katso parin tanssit alta: 

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa sunnuntaisin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat