Näin teet tähtien trendikkäät kampaukset

Julkkisten stylisti Ted Gibson neuvoo, kuinka teet itsellesi tämän kevään kuumimmat lookit. Jennifer Anistonin vaivaton mutta seksikäs, Kate Hudsonin elegantti ja Taylor Swiftin nuori ja chic look on bongattu tämän kevään aikana punaisilta matoilta.

Jennifer Anistonin look: Vaivaton mutta seksikäs

Näin teet sen: Tee kampaus käymällä hiuksesi läpi hiustenkuivaajan ja pyöreän muotoiluharjan avulla. Ota hiuksista viiden sentin pituisia osioita, ja pyöritä niitä harjan ympäri ja alaspäin. Tämä tuo lookkiin seksikästä sotkuisuutta. Saadaksesi otsatukan pysymään poissa silmiltäsi, muista harjata hiuksiasi hiustenkuivainta käyttäessäsi eteen ja alaspäin, ei ylöspäin.

Kate Hudsonin look: Särmikäs ja elegantti

Näin teet sen: Saadaksesi tämän modernin kampauksen, käytä kuivashampoota, joka tekee hiuksistasi mattaiset. Jotta kuivashampoo ei kovettaisi hiuksiasi, käytä hiustenkuivaajaa ennen muotoilua.

Kiharra hiuksesi kihartimella, jolla saat keskikokoiset kiharat. Jaa kampaus osioiksi ja kierrä niitä ympäri. Jätä niskalle muutamia hiuksia.

Taylor Swiftin look: Nuori ja chic

Näin teet sen: Kampaa hiuksesi sivulle ja sumuta niihin kiiltoa antavaa muotoilutuotetta, joka taltuttaa villit kiharat. Kokoa sitten hiuksesi niskalle ja kierrä hiuksia ympäri niin, että muodostat nutturan. Kiinnitä kampaus pinneillä ja viimeistele se hiuslakalla. Jos hiuksesi ovat suorat, tee keskikokoiset kiharat kihartimella.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: beauty.ivillage.com

Kuvat: Wireimages/All Over Press

Lue myös:

    Uusimmat