Mainos

Näin suojaat silmiäsi!

Ikääntyminen näkyy koko kehossa, myös silmissä. Silmien terveyttä voi kuitenkin hoitaa oikeilla ravintoaineilla, joita Visiobalance Opti -tabletit sisältävät. Tuote on kehitetty yhteistyössä silmälääkärin kanssa.

Visiobalance Opti -ravintolisä sisältää silmien hyvinvoinnille tärkeitä ravintoaineita, jotka suojaavat silmien herkkiä osia, torjuvat silmien ennenaikaista ikääntymistä, ylläpitävät hyvää verenkiertoa silmänpohjassa ja auttavat hiusverisuonia pysymään kimmoisina ja läpäisemättöminä.

Visiobalance Opti on Luteiini-Pycnogenol -mustikkatabletti, ja sitä suositellaan erityisesti ikääntyville sekä niille, jotka ovat paljon näyttöpäätteen äärellä, autoilevat hämärässä tai altistuvat auringonvalolle.

Silmiin voimaa kehäkukasta ja mustikasta

Visiobalance Opti sisältää useita eri ravintoaineita, jotka tekevät silmille hyvää. Kehäkukkauute on hyvä luteiinin ja zeaksantiinin lähde. Nämä antioksidantit ovat silmänpohjan ja linssin ainoat ja äärimmäisen tärkeät karotenoidit. Kahdessa tabletissa on 6 mg luteiinia ja 0,3 mg zeaksantiinia.

Visiobalance Opti -tablettien sisältämä mustikka puolestaan ylläpitää hyvää verenkiertoa silmässä sekä auttaa pitämään silmien hiusverisuonet hyvässä kunnossa, kimmoisina ja läpäisemättöminä. Mustikan sisältämät tehoaineet kuten proantosyanidit ovat antioksidantteja ja ylläpitävät hyvää näköä myös hämärässä.

Pycnogenol, rannikkomännyn kuoriuute, on erityisen tärkeä hiusverisuonten seinämien hyvän kunnon ylläpitämiselle ja sitä kautta silmänpohjan terveydelle.

Viinirypäleen kuorijauheessa on resveratroli-nimistä antioksidanttia, joka täydentää muiden ainesosien ravitsemuksellista koostumusta.

Tuote kattaa kaikki silmien terveydelle tärkeät kivennäiset ja vitamiinit. C-, E-, B6-, B12 -vitamiinit ja foolihappo ovat silmien terveydelle tärkeitä, ja kivennäisaineista sinkillä ja mangaanilla on omat erityistehtävänsä silmien terveydelle.

Visiobalance Optin vuorokausiannos on 2 tablettia päivässä. Pakkauksessa on 60 tablettia. Tuote on laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton.

MTV3/Helmi

Kuvat: Colourbox ja Hankintatukku

Artikkelin tarjoaa:Hankintatukku

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.