Näin selviät, kun miehesi jättää sinut toisen naisen takia

Kun mies jättää toisen naisen takia, järkytys on suuri. Näillä vinkeillä selviät erosta nopeammin.

Kun miehesi jättää sinut toisen naisen takia, sokki on usein vielä isompi kuin tavallisesti. Ei ole väliä, onko nainen oikea huippumalli vai täysin tavallinen tallaaja, sillä tapahtunut tuntuu joka tapauksessa kamalalta. Usko tai älä, alkujärkytyksen jälkeen voit kuitenkin olla jopa kiitollinen siitä, että erositte. Yourtango.com keräsi yhteen vinkit, joiden avulla pääset sydänsurujen yli:

– Älä mene Googleen, Facebookkiin tai Twitteriin etsimään naisen tietoja. Se vain pahentaa sydänsurujasi.

– Jos tunnet naisen, lopeta itsesi vertaileminen häneen. Ei ole mitään järkeä miettiä, kumpi on nätimpi, laihempi, nuorempi, fiksumpi tai menestyneempi, sillä se ei hyödytä ketään.

– Älä keskustele hänestä ystäviesi ja perheesi kanssa. Oikeastaan, älä puhu hänestä koskaan kenellekään. Keskity asioihin, joita haluat omassa elämässäsi tehdä. Mitä vähemmän vellot sydänsuruissasi ja tapahtuneessa, sitä paremmin voit.

– Mitä pidemmän aikaa erosta menee, sitä paremmin ymmärrät, että toinen nainen ei lopulta ollut syy eroonne. Jos teidät olisi ollut tarkoitettu olemaan yhdessä ikuisesti, ihmissuhteenne olisi kyllä kestänyt. On hyvä, että totuus tuli lopulta ilmi. Tulevaisuudessa olet kiitollinen, että asiat menivät niin kuin menivät.

Lue myös:

MVT3/Helmi

Kuvat: Shutterstock, Refat

Lue myös:

    Uusimmat