Näin saat unelmiesi luksushäät halvalla, katso!

Jokainen morsian unelmoi luksushäistä rahatilanteesta huolimatta. Glamourin täyteiset häät eivät ole vain rikkaiden perijättärien oikeus, vaan nyt myös sinä voit järjestää unelmiesi häät. Katso pienen budjetin vinkit!

Unelmiesi luksushäät eivät välttämättä vaadi paksua lompakkoa. Bridal Guide -nettisivusto on koonnut listan vinkeistä, joiden avulla järjestät luksushäät ilman vararikkoa.

AVA kokosi parhaat vinkit, katso! Lisää vinkkejä saat AVAn Luksushäät-sarjasta.

1. Valitse erikoinen hääpaikka

Kun pohdit mahdollisia juhlapaikkoja, pohdi myös erikoisempia vaihtoehtoja. Esimerkiksi museot, galleriat, eläintarhat tai ulkoilmapuutarhat antavat häillesi omalaatuisen ilmeen.

2. Leiki väreillä

Juhlasuunnittelija Maryrose Griffith vinkkaa, että tietyillä värivalinnoilla voi luoda juhlasalista elegantin, helppoa ja huokeaa! Esimerkiksi suklaanruskea, omenanvihreä tai vaaleansininen ovat hyviä värejä.

3. Kiinnitä huomiota ruokatarjoiluun

Helppo tapa säästää hääbudjetissa on keskittyä suurien ruokamäärien sijaan kauniiseen asetteluun.

– On paljon tyylikkäämpää, jos smokkipukuiset tarjoilijat tarjoilevat tarkkaan valittuja alkupaloja normaalin buffet-pöydän sijasta. Hintaluokka on suurin piirtein sama, kertoo juhlasuunnitteluyrityksen omistaja Chelsie Zachman.

4. Panosta koristeluun

Koristelulla saa ihmeitä aikaan! Helppoja kikkoja ovat muun muassa kukka-asetelman kiinnittäminen morsiusparin tuoleihin ja lautasliinojen tyylikäs taittelu.

5. Loista ja kimalla

Yksinkertainen ja kaunis kynttilänvalo tuo romanttisen tunnelman juhlatilaan, eikä maksa juuri mitään, neuvoo Zachman.

6. Tuplasti enemmän

Haluatko, että valitsemasi kukat näyttävät valtavalta kukkamereltä? Asettele ne peilin eteen ja saat tuplasti kukkia – samalla hinnalla.

7. Glamouria hääkutsuihin

– Kutsut antavat esimakua häiden tyylistä, joten valitse jotakin muuta kuin perinteinen valkoinen kortti, Zachman sanoo. Väreillä saat ihmeitä aikaan.

8. Vaihtoehto perinteiselle häämenulle

Myös häämenussa voi olla erilainen teema. Kokeile huokeahintaisia, etnisiä herkkuja, kuten meksikolaista, intialaista tai kreikkalaista keittiötä.

9. Teemaan sopivia cocktaileja

Avoin baari voi tulla hääparille kalliiksi. Hauska vaihtoehto on tarjoilla vieraille häiden väriteemaan sopivaa cocktail-juomaa.

10. Älä tarjoile hääkakkua

Hääkakku voi helposti kasvattaa budjetin tähtitieteellisiin summiin. Kakun sijasta voi hyvin tarjota jokaiselle vieraalle esimerkiksi crème brûlée -annokset. Erikoinen valinta tekee varmasti vaikutuksen vieraisiin.

AVAlla sunnuntaina 18.12. kello 16.30.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja