Näin poliittinen suuntautuminen vaikuttaa seksuaaliseen haluun

Poliittisella suuntautumisella on vaikutusta siihen, kuinka paljon ihmiset harrastavat seksiä ja miten he nauttivat siitä.

Nettideittisivusto match.comin tekemä kyselytutkimus osoittaa, että poliittisella suuntautumisella on vaikutusta siihen, miten ihmiset harrastavat seksiä. Single in America Study -nimellä toteutettuun kyselyyn otti osaa 5000 ihmistä. Tutkimuksen toteuttivat yhteistyössä match.comin kanssa lääkäri Laura Berman ja biologinen antropologi Helen Fisher.

Tutkimuksen mukaan itsenäiseksi itseään kuvailevat sinkkunaiset, jotka ovat poliittiselta suuntautumiseltaan konservatiivisia republikaaneja, saavat muita todennäköisemmin orgasmin yhdynnässä. Liberaalit demokraatit nauttivat seksistä vähiten, vaikka he harrastivat seksiä enemmän kuin konservatiivit. Konservatiivisista republikaaneista 53 prosenttia sai orgasmin aina yhdynnän aikana, kun sama luku oli liberaaleilla demokraateilla 40 prosenttia. Toisaalta konservatiivit demokraatit harrastivat vähiten seksiä ja heidän joukossaan oli myös niitä, jotka eivät olleet harrastaneet elämänsä aikana lainkaan seksiä.

Tutkimus paljasti, että liberaalit demokraatit etsivät kumppania, joka on huumorintajuinen, itsenäinen, tasa-arvoinen ja joka jakaa heidän kanssaan saman elämäntyylin. Konservatiivit republikaanit etsivät henkilöä, jolla on samankaltainen tausta, poliittinen suuntautuminen ja joka on kiinnostunut avioliitosta.

Suhtautuminen seksin harrastamista kohtaan riippui myös puoluekannasta. Republikaanit nauttivat seksistä eniten avioliitossa (40 prosenttia vastanneista) ja demokraatit vakaassa suhteessa, mutta ei avioliitossa (48 prosenttia vastanneista). Yhden illan juttuihin olivat valmiimpia libertaristit (66 prosenttia vastanneista).

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja