Näin nettideittailijat valehtelevat profiilissaan

Moni valehtelee nettideittiprofiilissaan. Usein kyseessä on kaunisteltu totuus tai tietämättömyys omista heikkouksista.

Harva kertoo nettideittiprofiilissaan koko totuutta. Treffikumppania voi kuitenkin ärsyttää, jos treffeille saapuu täysin erinäköinen ja -luonteinen ihminen mitä profiilin komea ja sujuvasanainen mies oli. Tutustu siis itseesi kunnolla, ettet sorru seuraaviin valheisiin.

Näin ihmiset valehtelevat nettideittiprofiilissaan:

1. Ulkonäkö

Ihmiset valitsevat eittämättä nettideittiprofiiliinsa parhaimmat kuvansa. Monet sortuvat laittamaan kuvan vielä usean vuoden takaa, ajoilta jolloin oli kymmenen kiloa laihempi, ruskettuneempi ja tyylikkäämpi. Muista että totuus tulee esille viimeistään ensitreffeillä ja järkytys voi olla treffikumppanille melkoinen. Hyvä idea on laittaa kuvia monipuolisesti: tälläytyneenä, luonnollisessa lookissa ja erilaisista tilanteista. Ulkonäön lisäksi on tärkeää, että profiilisi lukija saa tietää jotakin tyylistäsi.

2. Harrastukset

Moni kirjoittaa nettiin ideaaliminästään, ei tosielämän persoonastaan. Ihmiset listaavat harrastuksikseen pitkän listan hienoja juttuja, vaikka tosiasiassa aika menisi pitkälti sohvalla maaten. Uusi ihmissuhde on siitä upea juttu, että se voi inspiroida sinua tekemään asioita, joista olet aina haaveillut. Ehkä sinusta todellakin sukeutuu varsinainen oopperassa kävijä tai viininmaistelija. Älä kuitenkaan valehtele paljon, sillä se tulee ennen pitkää selville.

3. Luonne

Oletko koskaan tosissaan miettinyt, minkälainen oikeasti olet? Saatat omasta mielestäsi olla rento ja räväkkä tyyppi, mutta jos suurin osa ystävistäsi kuvailee sinua ennemminkin varautuneeksi ja hiljaiseksi, sinun on katsottava totuutta silmiin. On hämmentävää, jos itseään rennoksi kuvaillut tyyppi ei puhu ensitreffeillä sanaakaan tai räväkäksi itseään mainostava punastelee paniikissa. Käytä hetki aikaa itsesi analysoimiseen ja pysy totuudessa.

4. Tyyli

Erityisesti monet miehet kuvittelevat olevansa tyylikkäämpiä kuin ovatkaan. Jos et ole käynyt vaateostoksilla viimeiseen viiteen vuoteen, älä kuvaile tyyliäsi trendikkääksi. Jos et tiedä, että tennissukat eivät kuulu sandaalien kanssa yhteen, älä käytä itsestäsi sanaa tyylikäs. Vaikka pitäisit tyyliasioita pinnallisena, satsaus kannattaa. Treffiseuralaisesi ei tee mieli juosta sinut nähtyäsi karkuun, jos taidat edes pukeutumisen perussäännöt.


AVA

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja