Näin naispuoluejohtajat ovat räväyttäneet tyyleillään – katso kuvat

Naispuoluejohtajat ovat vuosien varrella pitäytyneet melko hyvin omissa tyyleissään, mutta muutamia räväkämpiäkin asukokonaisuuksia on kansanedustajien yllä nähty

SDP:n puheenjohtaja Jutta Urpilaisen tyyli on pysynyt vuosien varrella melko konservatiivisena. Nainen on pitäytynyt melko tarkasti vaaleassa hiustyylissään sekä jakkupuvuissaan. Satunnaisesti Urpilainen on kuitenkin ihastuttanut hieman erilaisilla värivalinnoilla.

Pukeutumisensa vuoksi Urpilainen on ollut esillä myös niin sanotun verkkosukka-kohun aikoihin vuonna 2009. Tuolloin SDP:n tuore puheenjohtaja poseerasi iltapäivälehdessä seksikkäät verkkosukat jalassa.

Keskustan puoluejohtaja, pääministeri Mari Kiviniemi kohautti marraskuussa 2010 puheutumalla lyhyeeseen pinkkiin nahkahameeseen.keskustan puoluekokouksessa Kajaanissa.

Kristillisdemokraattien Päivi Räsänen on nähty useimmiten eduskunnassa tyylikkäässä hameessa ja puserossa. Joskus Räsänen on kuitenkin räväyttänyt pukeutumalla hieman lyhyemään hameeseen säärensä paljastaen.

Räsäsen yllä on myös silloin tällöin nähty hieman kirkkaampia värejä. Linnan juhliin Räsänen on aina panostanut upeilla pukuvalinnoillaan.

Vihreiden Anni Sinnemäki on aina pitänyt kiinni omasta boheemista tyylistään. Monien suut loksahtivat kuitenkin auki, kun Sinnemäki asteli kansanedustajauransa alkuvaiheessa Linnan juhliin t-paita yllään. Puseroa koristi muusikko Scott Walkerin kuva.

(MTV3)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja