Mainos

Näin hoidat vaaleita hiuksiasi

Vaalennetut hiukset säilyvät kirkkaina ja kiiltävinä pidempään, kun huolehdit niiden kunnosta vaalennuksen jälkeen.

Vaalennetut hiukset tarvitsevat erityisen hoitavia ja kosteuttavia tuotteita, jotka palauttavat hiuksille niiden luonnollisen kosteustasapainon. Shampoon ja hoitoaineen lisäksi vaalennetuille hiuksille on hyvä käyttää hiusnaamiota sekä muita erikoishoitotuotteita.

Vaalennetuille hiuksille suosittelemme Schwarzkopf Gliss Total Repair ja Glis Color Shine & Protect – tuotteita.

Schwarzkopf Gliss Total Repair –tuotteiden vitamiinit ja hiusta korjaavat ainesosat vahvistavat ja ravitsevat jokaista yksittäistä hiusta. Hiuksista tulee vahvemmat ja niiden joustavuus ja kiilto palautuvat. Total Repair –tuotelinjaan kuuluu shampoo, hoitoaine ja 1‐minuutin tehohoitaine.

Schwarzkopf Color Shine & Protect –tuotteet sisältävät nestemäistä kristallia, joka antaa vaaleille hiuksille upean kiillon. Lisäksi UV‐suojan sisältämä koostumus suojaa hiuksia auringolta. Sarjaan kuuluu shampoo, hoitoaine, hiusnaamio ja hiuksiin jätettävä kiiltohoito.

Vaalennettujen hiusten muotoilutuotteet

Vaalennetut hiukset tarvitsevat kosteuden lisäksi myös suojaa. Schwarzkopf Taft 10 Carat Shine Muotovaahto sisältää kosteuttavia ainesosia, jotka suojaavat hiuksia kuivaajan lämmöltä. Taft 10 Carat Shine Hiuskiinne sisältää puolestaan UV‐suojan, joka suojaa hiuksia auringon säteilyltä.

Schwarzkopf Taft 10 Carat Shine Muotovaahto ja Hiuskiinne antavat hiuksille upean ja säihkyvän kiillon – kuin 10 karaatin timantissa.

Artikkelin tarjoaa:Schwarzkopf

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.