Näin helpotat orgasmin saamista

Naisen orgasmi on mystinen asia. Pienillä vinkeillä orgasmin saamisesta tulee kuitenkin helpompaa, The Stri uutisoi.

Naisen orgasmi on mustinen ja maaginenkin asia. Orgasmin aikana verenpaine nousee, sydämen syke kiihtyyy ja hengitys nopeutuu. Tämän jälkeen lihakset alkavat supistella koko kehossa, erityisesti vaginassa, peräsuolessa, lantionpohjassa ja kohdussa. Jännitys laukeaa, kun orgasmi on saavutettu.

Naiset haluavat orgasmin ja miehet haluavat ymmärtää niitä, mutta jostakin syystä orgasmin saaminen ei aina ole helppoa. Näillä vinkeillä pääset kuitenkin lähemmäs nautinnon huippua:

1) Rentoudu

Joskus naisilta kestää pitkään saavuttaa orgasmi, joten rentoutuminen on tärkeää. Hengitä syvään ja muista, että sinulla on koko yö aikaa nautinnolle. Mikäli et saa orgasmia yhdynnän aikana, kumppanisi voi tyydyttää sinut sormillaan seksin jälkeen.

2) Kohota itsetuntoasi

Naiset, jotka eivät tunne oloaan itsevarmoiksi alastomana, saavuttavat orgasmin muita epätodennäköisemmin. Mies voi tehdä oman osansa imartelemalla naista seksin aikana. Imartelulla voi olla ihmeitä tekevä vaikutus.

3) Aloittakaa hitaasti

Pyydä miestäsi aloittamaan seksin harrastaminen hitaasti. Kerro hänelle, että tarvitset aikaa ennen kuin kiihotut.

4) Keskittykää G-pisteeseen

Pyydä miestäsi hieromaan G-pistettäsi, joka sijaitsee sisällä naisen vaginassa. G-piste turpoaa kun nainen on kiihottunut. Jotkut naiset rakastavat hierontaa, jotkut eivät. Kerro siis miehellesi, mikäli hieronta ei ole mieleesi.

5) Unohtakaa akrobatia

Nainen voi menettää orgasmin, mikäli mies vaihtelee asentoa ja seksitekniikoita hyvin tiheästi. Vaihtelu sopii sänkyyn, mutta liika akrobatia voi viedä hekuman mennessään.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock/Vita Khorzhevska

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja