Näin Ashton Kutcher yritti pelastaa avioliittonsa

Ashton Kutcher teki ratkaisevan liikkeen avioliittonsa pelastamiseksi vain viikkoa ennen Demi Mooren ilmoitusta avioerosta.

Pettämiskohun keskellä rypevä näyttelijä Ashton Kutcher päätti yrittää pelastaa avioliittonsa viikkoa ennen lopullista eroilmoitusta ostamalla vaimolleen Demi Moorelle syntymäpäivälahjaksi auton.

Ympäristöystävällisen Lexuksen piti pelastaa pariskunnan liitto, mutta toisin kävi. Yli 70 000 euron arvoinen ei riittänyt Mooren lepyttelyyn ja hän ilmoitti – autosta huolimatta – hakevansa avioeroa.

Väitteet siitä, että Kutcher olisi viettänyt yön 23-vuotiaan Sara Lealin kanssa, kaatoivat pariskunnan kuusi vuotta kestäneen avioliiton. Pariskunta kävi viimeisimpien tietojen mukaan tapaamassa jopa parisuhdeneuvojaa saadakseen liittonsa toimimaan, mutta Moore ei yrityksistä huolimatta pystynyt antamaan aviomiehelleen anteeksi pettämistään.

– Hän on suunniltaan, oikeastaan aivan raivoissaan. Sen näkeekin jokaisesta kuvasta, joka hänestä on otettu. Ashtonin pettäminen ottaa todella koville, tuntemattomana pysyttelevä lähde kertoo.MTV3/Helmi

Lähde: Contactmusic

Kuva: Gettyimages

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja