Mainos

"Myytävänä talo, irtaimisto ja rikkoutuneet haaveet" – Tällainen tarina löytyy persoonallisen myynti-ilmoituksen taustalta

”Myydään valmiiksi suunniteltu elämä ja rikkoutuneet haaveet.”

Näillä sanoilla alkaa Joni Mustolan asunnonmyynti-ilmoitus Tori.fi:ssä. Kaupan on Porin Niittymaalla sijaitseva vuonna 1968 rakennettu omakotitalo irtaimistoineen sekä talon pihalla oleva auto ja työkalut. Mustola kertoo MTV Uutisille, että kiinnostusta taloa kohtaan on ollut.

Myynti-ilmoitus kokonaisuudessaan:

Myydään valmiiksi suunniteltu elämä ja rikkoutuneet haaveet.

1968 vuonna rakennettu talo, korjattu lattiaa ja putkea, mitä nyt talossa menee. Myyntiin kaikkineen jäljellä olevine irtaimistoineen. Kauppaan kuuluu pihalla oleva auto, työkalut jne. kaikki mitä pihasta löytyy.

Olin suunnitellut valmiiksi elämäni jo liiankin tarkkaan ja sain karvaasti kokea sen, että suunnitelmat eivät itselläni kannata. Tartu siis tilaisuuteen, ja osta tästä valmiiksi suunniteltu elämä, talo, auto(tapauskohtaisesti) ja haaveet.

Talosta löytyy televisiota, turkista, sohvaa, öljyt lämmitykseen, kirvestä, rakennustarviketta ja vasaraa. Löytyy V8-lehteä ja vedenkeitintä. Jallua lehtinä ja pulloissa (yleensä tyhjinä).

Idyllisellä paikalla oleva mahtava, rauhallinen talo, josta keskustaan 10 min, bussit kulkevat tunnin välein.

Vieressä marjametsää, kasvaa sieniä, rauhallista lenkkeilyaluetta...

Talo on rakennettu kokonaisuudessaan yhteen kerrokseen, joten on helppo raahata taksista isäntä (tai emäntä) kottikärryillä sisälle lepäämään raskaan viikon(lopun) jälkeen.

Mökki on mäen päällä, joten valumavesistä ei ole ongelmaa, ja taksia pääsee odottamaan talvella vaikkapa pulkalla mäkeä laskemalla.

Talossa ei ole tupakoitu eikä ryy... tarkemmin ajatellen talossa on juotu sisällä ja ulkona, mutta vain ulkona poltettu. Kesällä mukava viettää kavereiden/perheen kanssa aikaa omassa rauhassa.

Jos et halua kuulla fraasia "mikä *ttu teitä porilaisia vaivaa" älä osta tätä taloa. Talo on Porin välittömässä läheisyydessä, 10 min automatkan päässä keskustaan värivaloihin / Prismaan ostamaan sitä *#€& unohtunutta vaippapakettia.

Talon lisäksi kauppaan tosiaan kuuluu irtaimistoa vähintään riittävästi, jolla saat kuitattua lähes puolet talon hinnasta, jos olet tarpeeksi hyvä kauppias.

Näytöt soittamalla ja samalla voidaan vaikka saunoa Harvian pikakiukaalla.

Tyhmäkin tietää miten lisätietoa saa. (ps. kysymällä)

– Kyselyitä on tullut. Tänään esimerkiksi joku halusi ostaa moottorisahan ja kysyi samalla, että olisiko minulta mahdollisesti mönkijää jäänyt nurkkiin. Sohvankin olen sieltä jo myynyt ja eräs soittaja olisi halunnut muuttaa taloon vuokralle. Olisi kuitenkin vähemmän stressiä jos pääsisi koko talosta eroon.

Mustolan mukaan yksi syy myyntihaluille ovat taloon liittyvät ikävät muistot. Taustalla on talon hankinnan aikaan kariutunut pitkä parisuhde.

– Panostin taloon paljon ja elättelin toiveita yhteisestä tulevaisuudesta siellä. Olimme kuitenkin sen verran erilaisia, että koko homma lössähti. Ei voi juosta, jos on väärät kengät jalassa. Erosimme sovussa, enkä sitä aikaa vaihtaisi muuhun.

Keikkatyöt vievät ympäri maata

Yhtenä eron syynä Mustola pitää ympäri Suomea vieviä keikkahommia, joita hän tekee edelleen.

– Vitsillä olen heittänyt, asuntokauppojen jälkeen pitäisi varmaan rakentaa asunto linja-autoon. Tällä hetkellä olen Kotkassa ja Rovaniemellä on tainnut olla pohjoisin työmaa nyt tänä vuonna.

Liikkuvainen elämä ei ole kuitenkaan ollut esteenä uuden parisuhteen löytymiselle. Joni Mustola kertoo, että itse asiassa uusi naisystävä elää hyvin samankaltaisessa tilanteessa.

– Hänen osoitteensa on tällä hetkellä Lappeenrannassa ja työpaikka löytyy Niiralasta. Siellä hän käy kaverinsa luota Rääkkylästä. Aiemmin vartijakorttia opiskellessaan nainen asui erään toisen kaverin luona Enossa. Molemmat mennään miten satutaan, joten Porissa sijaitseva talo istuu kuvioon huonosti.

– Talolla ollaan käyty, mutta ei toista viitsi raahata sinne vanhoihin perustuksiin.

Ilmoituksesta kertoi ensimmäisenä Satakunnan Kansa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.