Mainos

Myydään tosi vanha mikä ikinä se nyt onkaan – ostaisitko?

Huutokauppasivusto huuto.netin sivuja selanneille on tuttua, että palvelussa myydään milloin mitäkin omituista tavaraa.

Sivustolla on kaupattu milloin koko omaisuutta, milloin omaa äitiä, milloin taas kannabista tai pusseihin pakattua ilmaa – enemmän tai vähemmän tosissaan.

MTV3:n uutiset listasi joukon outoja asioita, joita huuto.netissä on yritetty kaupata.

Myydään aitoa kultaa – takuulla, muttei muuta takuuta

Tällä hetkellä huuto.netissä on kaupan muun muassa aitoa kultaa. Myyjä ei ole varma kullan painosta, toteaa sen kuitenkin olevan alle gramma. Lähtöhinta 23-karaattiseksi mainostetulle kullalle on 2 euroa. Mainostetuilla karaateilla kullan grammahinta olisi kultarahaksi.fi-sivuston mukaan tällä hetkellä yli 25 euroa.

Kullalle saa pyynnöstä aitoustodistuksen. Muuta takuuta kullalle ei kuitenkaan luvata, eikä palautusoikeutta. Takuulla on siis aitoa, muttei muuta takuuta? Ostakoon, ken uskaltaa. Kukaan ei ole toistaiseksi uskaltanut.

Myydään "Mikä tämä on?"

Myydään, myydään, vaikkei ihan tarkkaan tiedetäkään mitä. Tällä hetkellä huutonetissä kaupataan muun muassa tavaraa, josta myyjä kysyy "Mikä tämä on?".

Myyjä toteaa tavaran kuitenkin olevan ainakin kymmeniä vuosia vanha ja löytyneen mummolan kätköistä. Hinnalla "mikä tämä on" ei ole pilattu, sillä sen saisi omakseen eurolla

Hieman samalla periaatteella palvelussa kaupataan tällä hetkellä myös jotain hienoa vanhaa laitetta. Mikä se nyt sitten ikinä onkaan.

Hieno sisustuselementti eli bensa-automaatti

Oletko katsellut sisustustasi sillä silmällä ja todennut siitä puuttuvan jotain? Kenties ratkaisusi on bensa-automaatti? Sellainen nimittäin ainakin olisi tällä hetkellä huuto.netissä tarjolla.

Bensa-automaatin todetaan olevan toimiva ja painava. Myynti-ilmoituksessa bensapumpun kerrotaan myös olevan hieno sisustuselementti – tosin hämärään kellariin. Ehkä myös täysin pimeään kellariin?

Hyvää budii ja viimeinen leposija

Aina silloin tällöin palvelussa yritetään myydä myös tuotteita, jotka eivät ole aivan sallittuja. Viime syyskuussa palvelussa yritettiin kaupata kannabista.

– Hyvää budii, ei prässättyy, joku 1.5 gemmii, myynti-ilmoituksessa mainostettiin.

Huuto.net sulki kaupan kuitenkin lähes saman tien.

Viime vuoden huhtikuussa palvelussa kaupattiin puolestaan hautapaikkaa Hietaniemeltä. Myös haudasta käyty kauppa suljettiin pikaisesti. Seurakuntalähteiden mukaan hautapaikan ostaja olisi jäänyt tyhjän päälle, sillä vaikka myyjällä olikin ainaisoikeus sukukäytössä olleeseen hautaan, ei hautapaikkaa voi kuitenkaan myydä eteenpäin.

Lunta, vaikka ukkona tai akkana

Helmikuussa eräs yritteliäs myyjä yritti kauppailla huuto.netin sivustolla lunta.

– Oletko talven ystävä, joka ei vaan saa tarpeeksi lumesta? Nyt olisi tilaisuus noutaa sitä lisää itsellesi tai jollekin ystävällesi suoraan joko etu- tai takapihalta. Itsepalvelu. Lisämaksusta mahdollisuus saada käsiteltynä esim. lumiukkoina, tai akkoina!

Tarjouksiakin lumesta ehdittiin tehdä, sillä kahden euron lähtöhinta oli kivunnut kymppiin ennen kohteen sulkemista. Ehtivätpä ostajat kysellä, onko lunta tarjolla myös keltaisena.

Oudot kauppatavarat ovat olleet tuttuja myös Ebay-huutokauppasivustolla. Ebayssa on kaupattu muun muassa Hosni Mubarakia, Costa Concordian hylkyä, omaa neitsyyttä tai avaruusolioiden asentamaa implanttia.

Mikä on kummallisin omalle kohdallesi osunut ilmoitus? Ja tiedätkö "mikä tämä on"? Osallistu keskusteluun MTV3:n Facebook-sivuilla

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.