MyPa palasi voittojen makuun ja sarjakärkeen

MyPa voitti KuPS:n kotikentällään 2-0 perjantaina ja nousi takaisin jalkapallon Veikkausliigan kärkipaikalle. Myös Pietarsaaren Jaro jatkoi loistavaa alkukauttaan kaatamalla sarjanousija SJK:n 1-0 vieraspelissä.

Antti Muurisen alaisuudessa huippuvireeseen yltänyt MyPa nappasi jo kuudennen voittonsa kymmeneen otteluun brassivahvistus Stefano Pinhon 21. minuutilla tulleella osumalla. Aleksi Ristola viimeisteli loppuluvut lisäajalla. Viime viikolla HJK:lle murskatappion kärsinyt MyPa ohitti ottelun vähemmän pelanneen Klubin pisteellä ja pomppasi piikkipaikalle.

Jaron sankari oli puolestaan Shahdon Winchester, joka iski ottelun voittomaalin jo vartin kohdalla. Jaron kauden kuudes voitto nosti sen tasapisteisiin HJK:n kanssa.

Kierroksen kovimmat maalijuhlat nähtiin Espoossa, kun Honka ja IFK Mariehamn jakoivat pisteet lukemin 2-2. Ilari Äijälä vei isännät ensin johtoon 38. minuutilla, mutta Diego Assis tasoitti toisen jakson alussa. Roni Porokaran maalikaan ei vielä riittänyt Hongalle, koska Luis Solignac tasasi puntit hetkeä myöhemmin. Honka ja IFK jatkavat keskikastissa.

Muissa otteluissa sarjajumbo TPS hävisi vieraissa FC Lahdelle 0-2 ja VPS voitti RoPS:n kotikentällään 2-0.