Mainos

Myllykoski investoi 1,2 miljardia Saksaan

Myllykoski-ryhmä investoi 400 miljoonaa D-markkaa eli noin 1,2 miljardia Saksaan rakentamalla uuden paperikoneen Ettringenin tehtaaseen. Hankkeeseen kuuluu lisäksi uusi voimala ja valmistuotevarastot.

Koneet tulevat ryhmän 100-prosenttisesti omistavalle Gebrüder Lang GmbH Papierfabrikille. Ettringenin tehdas sijaitsee Baijerissa Etelä-Saksassa. Tuotantoon uusi kone pitäisi saada loppuvuodesta 1999. Uusi kone tulee valmistamaan sekä sanomalehti- että päällystämätöntä SC-aikakauslehtipaperia. Myllykosken mukaan hanke voidaan aloittaa heti, sillä luvat on saatu ja suunnitelmat tehty. Päätetty investointi nostaa Myllykosken mukaan merkittävästi Langin kilpailukykyä.

Lang kuuluu Myllykosken Manner-Euroopan ryhmään, jolla on Saksan-tehtaiden lisäksi sanomalehtipaperitehdas Sveitsissä. Myllykoski omistaa yhdessä Metsä-Serlan kanssa Saksassa myös MD-ryhmän. Sillä on kolme tehdasta.

Myllykoski-konsernin viime vuoden liikevaihto oli 6,3 miljardia markkaa. Sen palveluksessa on noin 3300 ihmistä. Myllykoski hoitaa kansainvälisen markkinoinnin yhteistyössä Metsä-Serlan kanssa.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.