Mykistävä-tahti jatkuu! JYP-tähti takoi taas hurjat pisteet – Pelicansin taituri helpotti joukkueensa kurimusta

Muu pelitapahtuma: JYP - SaiPa 1:10
Jerry Turkulainen jatkoi hurjaa pistetehtailuaan.

SM-liigan pistepörssiä johtava JYPin Jerry Turkulainen jatkoi fantastista virettään, kun hänen edustama JYP murjoi SaiPan maalein 7–3.

Upeasti kautensa aloittanut Turkulainen löi pöytään tehot 1+2 ja venytti pisteputkensa neljän ottelun mittaiseksi. Pistepörssiä johtava Turkulainen on iskenyt putkensa aikana hurjat 13 tehopistettä.

Turkulainen teki lauantaina esityöt Teemu Erosen ja Sami Nikun maaleihin. Taituri kruunasi iltansa iskemällä itse 6–2-maalin SaiPan verkkoon.

Turkulainen johtaa SM-liigan pistepörssiä 14 tehopisteellään.

Helsingissä Pelicans otti helpottavan 2–1-voiton HIFK:sta voittomaalikilpailun jälkeen.

Ottelun avausmaali nähtiin jo neljän minuutin pelin jälkeen, kun Aatu Jämsen vei vierailijat johtoon. Toisessa erässä Aleksanteri Kaskimäki toi HIFK:n tasoihin ja ratkaisu venyi jatkoajan kautta voittomaalikilpailuun.

Pelicans tekee 0-1 maalin 0:56
Aatu Jämsen vastasi Pelicansin 1–0-maalista.

Voittomaalikisassa ratkaisijaksi nousi varsinaisella peliajallakin onnistunut Jämsen, joka palautti täten Pelicansin voittokantaan kolmen hävityn ottelun jälkeen.

Ennen illan ottelua Pelicans oli hävinnyt seitsemästä edellisestä ottelustaan peräti viisi.

Tappara puolestaan jatkaa lauantainkin jälkeen SM-liigan kärjessä, kun se murjoi sarjajumbo HPK:n tennislukemin 6–1. Ottelun tehonikkari oli kolme pistettä saalistanut Anton Levtchi.