Muuttumisleikistä lyhyt kesäinen hiusmalli

Helmen toukokuiseen muuttumisleikkiin saapui Oulusta pitkähiuksinen Marika Karppanen. Oulun tyttö muuttui ammattilaisten käsissä kertaheitolla. Pitkät hiukset leikattiin lyhyiksi ja värjättiin tummemmalla sävyllä. Meikissä painotettiin silmiä smoky eyes -tyylisellä ehostuksella.

Kampaaja Toni Immo leikkasi Marikan hiukset lyhyiksi ja muistutti, että lyhyet hiukset sopivat useammille kuin pitkät hiukset. Kasvojen punaisuutta häivytettiin värjäämällä hiusten vaaleat raidat pois. Uusi tumma hiustenväri tasapainotti kasvojen väriä. Mustanruskea hiusmalli sai eloa suklaanruskeista raidoista.

Meikkitaitelija Riia Koivisto teki Marikalle smoky eyes -tyylisen meikin purppuransävyisellä luomivärillä. Ripset meikattiin ripsivärillä, jossa oli kaksi harjaa ja kaksi erilaista koostumusta. Toinen harja antoi ripsille syvän mustan värin ja tuuheutta, ja toinen näyttävän helmiäisviimeistelyn.

Muuttumisleikkipäivä jatkui vielä upeassa Hotelli Linnassa, johon Marika suunnisti ystävänsä kanssa. Kotona Oulussa odottivat iloisesti yllättyvät ystävät.

Löydät kaikki Marikan meikkiin käytetyt tuotteet artikkelista , jonka voit vaikka tulostaa mukaasi ostosmatkalle!

Heipä hei täältä Oulusta!

Kiire arki on taas jälleen koittanut, siitä pitävät huolen lapset, koti ja työni.

Olin niin onnellinen silloin kun Helmestä soitettiin ja kerrottiin että olen mukana muuttumisleikissä. Kerrankin onnetar oli minun puolellani.

Nopealla aikataululla sainkin järjestettyä työstä vapaata ja lapsille hoitajan.

Matka Helsinkiin alkoi sitten aikataulusta myöhässä, kun juna pääsi matkaan vasta kaksi tuntia myöhemmin. Huonosti nukutun yön jälkeen saavuin sitten Maikkarin studiolle, kuitenkin vain tunnin myöhässä.

Lähdin leikkiin mukaan todella avoimin mieli ja annoin kampaaja Toni Immolle ja meikkitaiteilija Riia Koivistolle vapaat kädet. Olin jo pitkään miettinyt lyhyttä mallia hiuksiini ja Toni mietti melko heti samaa.

Alkuvaikutelma oli ihan kiva, mutta hiuksiin ja niiden laittamiseen on ollut totuttelemista.

Meikki oli tosi kiva ja tykkäsin. Olenkin jo itse käynyt ostamassa Nivean ihonhoitotuotteita ja meikkejä. Se oli nyt tosi helppoa, kun sain mukaani listan tuotteista jota Riia käytti.

Muuttumisleikin ilta saikin sitten mukavan lopun ihanien ystävien seurassa joita en ollut vuoteen nähnyt. Ja he tykkäsivät myös uudesta lookistani.

Uni maistui taivaalliselta todella ylellisessä Linna hotellissa ja oli ihana herätä valmiiseen ja herkulliseen aamupalapöytään. Kotona Oulussa oli siskoni perhe vastassa ja hekin pitivät kovasti uusista hiuksistani. Siskolleni tuli myös halu leikata lyhyet hiukset.

Lämpimät kiitokset koko tiimille ikimuistoisesta päivästä. Ihanaa kevättä.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Tommi Penttinen

Lue myös:

    Uusimmat