Muutto on alkanut: Trumpin tavaroita kärrätään ulos Valkoisesta talosta – Biden muuttaa sisään ensi viikolla

0:49
Katso videolta, miltä muuttotoimet näyttivät Valkoisen talon edustalla.

Yhdysvaltain istuva presidentti Donald Trump jättää virkansa vajaan viikon kuluttua. Eilen häntä vastaan nostettiin jo toinen virkarikossyyte. 

Presidentiksi valittu Joe Biden muuttaa siis Valkoiseen taloon virkavalansa vannomisen jälkeen. 

Presidentti Trump on tehnyt kaikkensa todistaakseen Bidenin vaalivoiton virheelliseksi, siinä onnistumatta. Trumpin lähipiiristä on kuitenkin kerrottu, että presidentti aikoo kävellä Valkoisesta talosta ulos omin jaloin ilman vastarintaa. 

Eilen, kun edustajainhuone äänesti virkarikossyytteestä Trumpia kohtaan, muuttomiehet alkoivat kantaa hänen tavaroitaan ulos Valkoisesta talosta. 

Neljä muuttomiestä kantoi Trumpin perheen laatikkoja muuttorekkaan Yhdysvaltain presidentin kansliasta. Valkoisesta talosta lähdettyään Donald ja Melania Trump muuttavat Mar-a-Lago huvilaansa Floridaan. Heidän ensisijainen asuinpaikkansa ei ole enää Trump Tower New Yorkissa Manhattanilla. 

Juttu jatkuu kuvan jälkeen. 

Presidentti Trump on viime aikoina viettänyt paljon aikaa West Palm Beachin huvilassaan. Newyorkilaiset ovat myös tehneet selväksi, etteivät Trumpit ole enää tervetulleita Manhattanille. 

New York Post kertoo, että Trumpit ovat katselleet sopivia yksityiskouluja Palm Beachin alueelta 14-vuotiaalle Barron Trumpille. 

Myös Ivanka Trump ja hänen miehensä Jared Kushner ovat ostaneet tontin Miamin ulkopuolelta. Donald Trump Jr. ja hänen tyttöystävänsä Kimberley Guilfoyle etsivät asuntoa Floridasta. 

Juttu jatkuu kuvan jälkeen. 

Poistunee vähin äänin

Joe Biden vannoo virkavalansa tammikuun 20. päivä. Suomen aikaa tämä tapahtuu keskiviikon ja torstain välisenä yönä ensi viikolla. 

Trump on varmistanut, ettei hän aio osallistua Bidenin virkaanastujaisiin. Mediatietojen mukaan Ivanka Trump aikoo osallistua, josta hänen isänsä on raivoissaan.

Trumpin kerrotaan poistuvan Valkoisesta talosta vähin äänin tammikuun 19. päivä.


Katso myös: Mellakoiden jälkeen kongressin turvatoimet on kiristetty äärimmilleen – aula täyttyi nukkuvista maastopukuisista sotilaista

1:00

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja