Mustasukkaisuus kasvaa teinisarjan kulisseissa

Glee-sarjan rakastavaiset Lea Michele ja Cory Monteith törmäsivät työpaikkaromanssin ongelmiin.

Vuoden alusta seurustellut näyttelijäpari Lea Michele ja Cory Monteith kohtasivat työpaikkaromanssin tuomat ongelmat. Molemmat tuntevat mustasukkaisuuden pistoksia kuvauksissa, kun kumppani lähentyy toisen näyttelijän kanssa.

Michelen kerrotaan suivaantuneen Cory Monteithin ja Kate Hudsonin ystävyyssuhteesta, joka kehittyi Hudsonin vieraillessa Glee-sarjassa.

– Kate flirttailee kaikille, mutta Lea on silti vihainen. Cory yritti puhua hänelle, se vain pahensi tilannetta, lähde kertoo Examinerille.

Monteith puolestaan kielsi tyttöystäväänsä tapaamasta kuvausten ulkopuolella uutta Glee-hurmuria, australialaista muusikkoa Dean Geyeriä. Star Magazinen mukaan Monteith olisi käynyt keskustelua myös Geyerin kanssa tyttöystävästään.

Kuulostaako mustasukkaisuus Michelen ja Monteithin tapaiselta? Lue lisää: Mustasukkaisuus kasvaa teinisarjan kulisseissa

GLEE -sarjan kolmannen tuotantokauden jaksot Subilla maanantaisin klo 20.00.

(Sub)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja