"Murhamiehen erikoinen"– uskaltaisitko syödä täällä?

Walesin Cardiffissa avautuu lähiaikoina hyvin omalaatuinen ravintola, joka vaatii asiakkailtaan ehkä ripauksen rohkeutta.

Wales Today -lehden mukaan ravintola Clinkissä pääsee nauttimaan gourmetruoasta totuttuun tapaan valkoisten liinojen, hienojen aterimien ja upeiden annosten kera. Ravintola pyrkii myös käyttämään luomuksissaan mahdollisimman paljon lähellä tuotettua ruokaa.

Ravintola Clink ei kuitenkaan ole aivan tavallinen fine dining -ravintola. Noin 100-paikkaisen ravintolan miljöö sattuu nimittäin sijoittumaan kaltereiden taakse ihka oikeaan toiminnassa olevaan vankilaan. Ravintolan henkilökunta koostuu tietenkin autenttisesti pääosin vangeista.

HMP Cardiffin vankilan B-kategoriassa avattava Clink on itseasiassa jo toinen ”ketjun” ravintoloista. Ensimmäinen vankilaravintola avattiin vuonna 2009 Britanninan Suttonissa. Molempia ravintoloita johtaa keittiömestari Al Crisci, joka on kampanjoinut vuosia paremman vankilaruoan puolesta. Ravintoloiden tarkoituksena on myös tarjota vangeille koulutusmahdollisuus, jota he voivat hyödyntää päästyään ulos vankilasta.

Ravintolan ruokalista ei ole vielä julkinen, mutta ehkäpä listalta löytyy "taskuvarkaan taskurapua", "huijarin hummeria" tai "murhamiehen erikoinen".

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja