Muodin huipulle -Suvin pettynyt tilitys: Pudotus tuli yllätyksenä

Muodin huipulle -kilpailun joutui viimeisimmässä jaksossa jättämään Suvi Jaskari-Marchesi. Nainen pettyi lopputulokseen ja myönsi, että ei osannut odottaa pudotusta tuomareiden kommenttien jälkeen.

Muodin huipulle -kilpailusta putosi kahdeksannen haastetehtävän jälkeen Suvi. Suville tiputus tuli täytenä yllätyksenä, sillä catwalkista jäi hänelle positiiviset mielikuvat.

– En ajatellut tippuvani, pudotus tuli yllätyksenä. Ennen catwalkia oli tietysti epävarma olo, että miten työ hyväksytään, sillä pukuni oli värikäs ja teatraalinen. Ehkä viestini oli liian laaja, hän pohtii.

Suvi: Sairastuin kesken tehtävän

Suvi uskoo epäonnistumisen johtuneen materiaalivalinnoista. Myös ajankäytön kanssa oli ongelmia.

– Aloin tehdä housuja, mutta sitten mietin, että en ole yhtään housuihminen ja päätinkin tehdä hameen. Lisäksi olin kipeä, minulla oli mahaflunssaa, hän paljastaa.

Tuomareilta Suvi olisi kaivannut tarkempia kommentteja.

– Tuomarit sanoivat minulle, että tyyli ei ollut soveltuva eivätkä puvun osien tyylit eivät sopineet keskenään yhteen. Mikä tyyli? Jäi vähän epämääräinen kuva kommenteista. Itse olisin pudottanut Harrietin. Kun hänen mallinsa käveli catwalkille, se näytti siltä, kuin kuka tahansa yleisöstä olisi noussut lavalle. Siinä ei ollut persoonallisuutta, Suvi perustelee.

Uudestaan hän ei lähtisi kilpailuun mukaan.

– Siellä oli sellaista leirikoulu-meininkiä, joka näkyi esimerkiksi selän takana puhumisena. En osallistunut siihen enkä ymmärtänyt sitä. Kyse on kuitenkin työstä ja suunnittelutaidosta, kinastelu ei sovi siihen.

Suvi uskoo, että finaalikolmikkoon yltävät Jussi, Linda ja Harriet.

– Lindalle pidän peukkuja! hän vakuuttaa.

Jäikö jakso näkemättä? Muodin huipulle uusintana AVA-kanavalla keskiviikkoisin kello 20.00.

Teksti: Minna Kosonen/MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja