Muodin huipulle -katsojat äänestivät: Reta kotiin!

Maikkarin Muodin huipulle -sivuilla katsojat saivat äänestää, tekivätkö tuomarit oikean päätöksen pudottaessaan Marin. Yli 60 prosenttia katsojista oli sitä mieltä, että Retan olisi ollut jo aika tippua pelistä pois.

Maikkarin Muodin huipulle -sivuilla kysyttiin, oliko Marin pudottaminen oikea päätös. Vain 23 prosenttia äänestäjistä oli samaa mieltä tuomariston kanssa. Yli 60 prosenttia vastaajista olisi halunnut nähdä Retan putoavan.

– Mari ja monet muut jo tippuneet ovat olleet parempia suunnittelijoita kuin Reta ikinä. Ja lainatakseni monen muun suunnittelijan sanoja, ei pelkän peruskaavan muokkaamisen turvin voi olla hyvä suunnittelija! perustelee nimimerkki poltsi.

Myös nimimerkki jonsku… on samaa mieltä:

– Minusta Retan olisi pitänyt pudota, koska Reta pääsee aina pälkähästä ihan normeilla, liian yksinkertaisilla asuilla.

Joukossa oli kuitenkin niitä, jotka allekirjoittivat tuomareiden päätöksen.

– Marilla on oma tyyli, mutta se tyyli ei sopinut tähän tehtävään. Tulos oli vanhanaikainen ja kotiteollisuusmuseon kätköistä löydetyn näköinen, pohtii Päksä.

Noin 16 prosenttia vastaajista oli sitä mieltä, että kisan heikoin löytyi tällä kertaa pudotusuhkaan joutuneen kaksikon ulkopuolelta.

Leni. Bleiseri on jo keksitty. Nyt ensimmäistä kertaa mielestäni Retan vaate oli paras, mutta asuna se oli naisen asu, sanoo Elena.

– Pudota olisi saanut Leni tai Jussi tai molemmat, nimimerkki puolestaan Hepe toteaa.

Muodin huipulle MTV3-kanavalla tiistaisin kello 20. Uusinta AVA-kanavalla keskiviikkoisin kello 20. Muista osallistua uuteen äänestykseen jakson jälkeen!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja