Mainos

Munalettuhässäkät ja lohiceviche

  • 8 kanamunaa
  • 1 punasipuli
  • 100 g herkkusieniä
  • voita
  • parmesaanilastuja
  • 2 kuutioitua tomaattia
  • 500 g lohta
  • 3 limetin mehu
  • suolaa
  • pippuria

Leikkaa lohi tasapohjaiseen kulhoon pieniksi kuutioiksi. Lisää limetin mehu, suola ja pippuri. Sekoita hyvin. Laita kulho jääkaappiin (limettimehu happo kypsyttää lohikuutiot). Leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi ja sienet ohuiksi siivuiksi. Kuullota sipuli pannussa pehmeäksi. Paista sienet rapeiksi.

Riko munat isoon kulhoon ja sekoita. Lämmitä voi blini- tai minilettupannussa ja paista munista lettuja. Rakenna miniletuista hampurilaista laittamalla jokaiseen väliin punasipulia, herkkusieniä, kuutioitua tomaattia, parmesaanilastuja, suolaa ja pippuria. Tarjoile lohicevichen ja leivän kanssa. Täydellinen aamiainen!

Resepti: Nicolas Thieulon

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.