Muistatko? Antero Mertaranta repesi täysin liitoksistaan Leijonien tyrmättyä Tre Kronorin – selostajalta kahden minuutin purkaus

Muistatko? Leijonat sokeerasi Ruotsia MM-puolivälierässä 2019 – Mertaranta sekosi Mannisen jatkoaikamaalista 0:30
Muistatko? Leijonat sokeerasi Ruotsia MM-puolivälierässä 2019 – Mertaranta sekosi Mannisen jatkoaikamaalista.

Suomi eteni jääkiekon vuoden 2019 MM-kisojen välieriin pudotettuaan Ruotsin sensaatiomaisesti jatkoajalla maalein 5-4. MTV Urheilun sinivalkoinen selostajaääni Antero Mertaranta ilakoi Sakari Mannisen iskemää voittomaalia tähän tapaan.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 9.-25.5.2025

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla. MTV Katsomossa ottelut maksullisilla tilauksilla. Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla.

MTV Urheilu julkaisi Mertarannan huiman selostuksen sanasta sanaan ensi kertaa 24. toukokuuta 2019. Nyt se julkaistaan uudelleen tänään pelattavan Ruotsi–Suomi-MM-puolivälierän alla, sillä ottelun lähtökohdat ovat hyvin samankaltaiset kuin viisi vuotta sitten.  

Mertarannan voittomaaliselostus 23. toukokuuta 2019:

– Kahdeksan ja puoli minuuttia on hetken päästä jatkoaikaa jäljellä. Loistava trilleri, loistava klassikko tästä tulee. Adrian Kempe puskee laidasta sisään ja sitten on maalinedustalla tyhjää. Suomi pääsee iskemään kolmella yhtä vastaan, ainakin kahdella yhtä vastaan.

– Sakari Manninen, Pesonen tulee mukaan. MANNINEN VETÄÄ JA SIELLÄ ON! Sakari Manninen lyö Suomen neljän parhaan joukkoon! Aijaijaijaijai, aijaijaijaijai! Sakari Manninen, tämän ottelun ylivoimainen tähti laittaa kiekon yläpeltiin niin, että rapina kuuluu! Se kuuluu Bratislavaan saakka. Tämä Leijonamiehistö, sinipaitainen miehistö lähtee matkustamaan Bratislavaan!

– 21 NHL-ukkoa pakkaa tavaransa ja lähtee kotiin, eikä puolusta maailmanmestaruutta, joita on kaksi pohjalla! On tämä valtaisa pommi, tämä on jättipaukku! Tämä on kruunun kurssin sukellus! Tämä on lähes koko Slovakian brexit! Tämä on niin hirmuinen veto!

– Katsokaa ensin, miten Adrian Kempe tulee sinne Suomen alueella. Maalin edestä, siinä Jani Hakanpää polvillaan nappaa kiekon ja nyt nautitaan vielä kerran. Sakari Manninen, oi Sakari, oi Sakari minkä teit? John Klingberg seisoo siinä kuin liikennevalo. Punainen palaa ja sinne räpisee vielä kerran! On tämä valtaisa paikka! Oijoi ja vielä kerran! Tätä kannattaa nyt herkistellä kyllä, nimittäin nyt on sellainen pommi tullut tässä turnauksessa, että ei paremmasta väliä!

– Voi veljet sentään, voi veljet sentään ja vielä kerran! ONNEA LEIJONILLE, kerta kaikkiaan mahtavasta pelistä! Jukka Jalonen valmennustiimeineen on ladannut Leijonat hirmuiseen vetoon ja Sakari Manninen, 61.37 ja kotikatsomot nyyyt saa huutaa. Sakarin hymy on tallella! Suomi on neljän parhaan joukossa!

Jutun yllä olevalla videolla Mannisen maali ja näyte Mertarannan huimasta tykityksestä. Mertaranta selostaa Ruotsin ja Suomen kohtaamisen myös tänä iltana. Ottelu alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla kello 21.20!

Lue myös:

    Uusimmat