Mainos

MTV3 Tukholmassa: Paikalla valtavasti innostuneita ihmisiä

Kruununprinsessa Victorialle ja prinssi Danielille syntynyt pieni prinsessa on saanut ihmiset liikkeelle Tukholmassa.

MTV3:n kirjeenvaihtaja Kari Lumikero kertoo, että Tukholman kuninkaanlinnan edustalle on kerääntynyt valtavasti ihmisiä juhlistamaan vauvan syntymää. Lumikeron mukaan tunnelma on paikalla erittäin innostunut.

- Koko linnan mäki oli puolen päivän aikaan täynnä ihmisiä. Paikalla oli niin nuoria kuin vanhoja ihmisiä sekä koululuokkia. Paikalla oli myös paljon henkilöitä, jotka kantoivat mukanaan iltapäivälehtien lööppejä, joissa onniteltiin kruununprinsessaparia tästä perhetapahtumasta, kertoo Lumikero.

Puolen päivän aikaan laukaistiin myös kunnialaukauksia toiselta puolen lahtea Skeppsholmenilta.

- Sen jälkeen kun laukaukset oli ammuttu niin ihmiset taputtivat iloisina. Paikalle tulleiden mielestä kuninkaallisen vauvan syntymä on hieno asia sekä kruununprinsessaparille, että koko Ruotsille.

-Vallanperimysasioihin liittyen monet haastattelemani ihmiset olivat sitä mieltä, että perhe olisi hyvä jättää rauhaan muutamaksi vuodeksi, niin että he saavat kasvattaa lapsensa rauhassa. Sen jälkeen ehkäpä kymmenen vuoden päästä Victoriasta voisi tulla Ruotsin kuningatar.

Lumikero kertoo olleensa yllättynyt, että muutamassa tunnissa oli lähtenyt valtavasti väkeä liikkelle. Sään muuttuminen aurinkoisemmaksi on myöskin innostanut tukholmalaisia.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.