Mainos

MTV3:n toimittaja Hämeenlinnan väylällä: Kuin taukopaikka, näkyvyys täysin nolla

Alustavien arvioiden mukaan Hämeenlinnan väylällä tapahtuneessa kolarissa on mukana yli 20 autoa ja tie on suljettu liikenteeltä. Helsingin keskuspelastusaseman päivystävä palomestari kertoo tilanteen olevan paha.

Samanlaisena näkee tilanteen MTV3:n toimittaja Mari Karppinen, joka on lähellä Hämeenlinnanväylän kolaripaikkaa. Karppinen on jumahtanut ruuhkaan kymmenien muiden autoilijoiden kanssa Kehä ykkösen ja Hämeenlinnanväylän väliseen liittymään.

– Jututin erästä miestä, joka oli aamusta lähtien tehnyt matkaa kohti työpaikkaansa. Hän naureskeli, että enää ei ole edes kiire töihin, liikenne kun seisoo ihan täysin.

Ruuhkassa autoilijoiden tunnelmat ovat kuitenkin vielä toistaiseksi rauhallisia - ihmiset odottavat autoissaan, jotkut putsaavat ajokkejaan lumesta. Karppinen ei ole nähnyt vielä yhtään hermostunutta, joka olisi hylännyt ajoneuvonsa ja lähtenyt kävelemään moottoritien vartta.

– Tämä näyttää oikeastaan enemmän taukopaikalta kuin moottoritieltä, Karppinen kuvailee.

Keli alueella on kamala. Näkyvyys on täysin nollassa sekä taivaalta että tien pinnasta pöllyävän lumen vuoksi. Ainoa asia, jonka ruuhkassa jonottaessaan näkee, on edellä menijän takavalot.

– Ohi ajanut poliisi huikkasi, että nyt on jokainen Helsingin poliisilaitoksen poliisi hommissa tämän myräkän takia, Karppinen sanoo.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.