Mainos

MTV3:n suuri Presidenttitentti - ehdokkaat ennakoivat iltaa vaatteita myöden

Kaikki presidenttiehdokkaat kokoontuvat illalla MTV3:n vaalistudioon viimeiseen suureen Presidenttitenttiin.

MTV3:n politiikantoimittaja Eeva Lehtimäki pitää viimeistä ehdokaskohtaamista erittäin tärkeänä, varsinkin nukkuvien äänestäjien vakuuttamiseksi. MTV3:n eilisen vaaligallupin mukaan viidennes kansasta ei ole vielä päättänyt ehdokastaan.

– Kyllä näillä viimeisillä suurilla vaalikeskusteluilla pystytään vaikuttamaan nimenomaan epävarmoihin äänestäjiin. Kuka osaa nousta parrasvaloihin, kuka osaa haastaa, kenen hermot pitävät taistelun loppusuoralla?

Kaikki presidenttiehdokkaat yhteen kokoava Presidenttitentti alkaa tänään 19.30. Kahden ja puolen tunnin tiukan rupeaman juontavat toimittajat Timo Haapala, Eeva Lehtimäki ja Mari Haavisto.

Lehtimäki lupaa illan aluksi muun muassa katsauksen ehdokkaiden käytyihin kampanjoihin. Muina teemoina keskustelussa ovat esimerkiksi arvot ja kansainvälinen politiikka.

– Ehdokkaat valmistautuvat varmasti koitokseen samalla tavalla kuin me tentaattorit. He yrittävät levätä, lukea, koota ajatuksia ja olla hyvässä vireessä iltaa varten. Ehdokkaat miettivät, ja onnistuvat joskus arvaamaankin, mitä teemoja käsitellään. He valmistautuvat tiettyihin juttuihin, miettivät omaa tyyliään vaatteita myöten, Lehtimäki sanoo.

Lehtimäki muistuttaa illan katsojia suoran lähetyksen tarjoamasta jännityksestä. Sekä kotisohvilla että studiossa.

– Sitten ollaan suorassa lähetyksessä. Siellä tulee aina yllätyksiä. Kukaan ei ihan tarkkaan tiedä, että kun jostain aloitetaan, niin mihin päädytään kahden ja puolen tunnin päästä.

Vieläkö oma äänestyslippu odottaa varmaa numeroa? Käy MTV3:nvaalikoneessa

Muista myös tulosilta MTV3-kanavalla ja Maikkarin netissä 22.1.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.