MTV3-kanavan F1-lähetykset uudistuvat

Formula ykkösten MM-kaudella 2006 puhaltavat uudet tuulet niin radalla kuin TV-lähetyksissä. Bahrainissa 12. maaliskuuta alkavalla kaudella Kimi Räikkönen tavoittelee ensimmäistä maailmanmestaruuttaan McLarenin ratissa ja Williamsin ratissa debytoi F1-maailmanmestari Keke Rosbergin poika Nico Rosberg.

Rosbergilla on sekä Suomen että Saksan kansalaisuus. Räikkösen ja Rosbergin lisäksi suomalaisväriä autourheilun kuninkuusluokkaan tuo Renault -tallin huippulahjakas kolmoskuski Heikki Kovalainen.

MTV3-kanava välittää kaikki kisaviikonloppujen ratkaisuhetket suorina lähetyksinä. Uudistuneet aika-ajot liimaavat F1-fanit ruutujen ääreen lauantaisin ja GP:t sunnuntaisin. Lisäksi MTV3 tarjoaa koosteen perjantain vapaista harjoituksista sekä sunnuntaisin GP:n ennakko- ja jälkitunnelmat uusissa Pre Race- ja Yhteenveto-lähetyksissä. MTV3 pyrkii myös välittämään katsojille entistä enemmän F1-varikon sähköistä ja glamouria täynnä olevaa tunnelmaa.

Mukana lähetyksissä ovat Suomen parhaat F1-asiantuntijat: Keke Rosberg, Mika Salo, Erkki Mustakari, Jukka Mildh ja Timo Pulkkinen. Selostajana jatkaa Oskari Saari. Rosbergin ja Mustakarin isännöimässä Pre Race -osuudessa Keken ja Ekin keskustelukumppaneina tavataan kuskien lisäksi tallipäälliköitä ja muita F1-maailman tärkeimpiä vaikuttajia.

MTV3+ -kanavalla katsojille tarjotaan lisäksi Inside GP makasiiniohjelma torstai-iltaisin ja perjantaipäivisin. Perjantaista lähtien MTV3+ tarjoaa kaikki F1-viikonlopun tapahtumat suorina lähetyksinä ilman mainoskatkoja. MTV3+:lla nähtävät formulalähetykset ovat maksuttomia, mutta ohjelmien katselu antennitalouksissa edellyttää kortin rekisteröimistä verkkopalvelussa. Kaapelioperaattorien korttiasiakkaat näkevät lähetykset automaattisesti ilman rekisteröintiä. MTV3+:n F1-ohjelmisto on tarjolla kaikille antennitalouksien asiakkaille sekä kaikkien keskeisten kaapeliverkkojen maksukorttiasiakkaille.

MTV3+ -kortin voi hankkia kodintekniikkaa ja digisovittimia myyvitä liikkeistä kaikkialla Suomessa. Uudet kaapeliasiakkaat voivat hankkia korttinsa oman kaapeliyhtiönsä myyntipisteestä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja