Mainos

MTV3.fi uudisti etusivunsa

Suomen suosituimpiin kuuluva nettisivusto MTV3.fi on uudistanut tänään etusivunsa. Uusi etusivu juhlistaa MTV3.fi:n 15-vuotismerkkipäivää, jota vietetään marraskuussa.

Toimituspäällikkö Petteri Ruotsalaisen mukaan etusivu jaottelee nyt osiot selkeämmin eri kokonaisuuksiksi. Esimerkiksi Juuri nyt -osiossa näkyvät lukijalle tärkeimmät uutistapahtumat teksti- ja videojuttuina. Lifestyle-osiossa nostetaan puolestaan ihmisten henkilökohtaiseen elämään liittyviä asioita ruoasta ja asumisesta matkailuun ja sisustukseen. Viihde-osioon on kerätty yhteen viihteelliset palvelut Viihdeuutisista peleihin.

MTV3.fi:n kävijöille on myös mahdollisuus personoida etusivunsa valitsemalla itse sisällöt, jotka näkyvät ensimmäisenä sivun yläosassa.

Etusivun konseptoinnissa oli mukana digitoimisto Gyllene Skor ja toteutuksessa suunnittelutoimisto Idean. Samalla uudistettiin myös sivuston navigaatio.

MTV3.fi on Suomen suosituimpia nettisivustoja. Tämän vuoden aikana (viikot 1-32) palvelussa on ollut keskimäärin 1,67 miljoonaa eri viikkokävijää, ja sivulatauksia on viikoittain noin 45 miljoonaa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.